مسدود شدن کوین تیپلی

متاسفانه سایتهای معتبر cointiply و gab فیلتر شده اند و دلیلش هم مشخص نیست من تو سایت کوین تیپلی بالای 50 دلار کوین دارم و این سایت به هیچ عنوان اجازه استفاده از وی پی ان را نمی ده ولی تو گب می شه با وی پی ان فعالیت کرد بشرط اینکه اکانتتون آپگرید باشه.

https://rafefilter.internet.ir/index.html

در این سایت اگه بررسی کنید پرفکت مانی هم فیلتر هست.

آپدیت

من با VPN برداشت کردم مشکلی نبود و دریافت شد

در 30-10-1399.
افزودن نظر
  • 11 پاسخ(ها)

من تا حالا با فیلتر شکن برداشت نکردم.ولی زیاد رفتم تو سایت و حتی survey و بازی دنلود کردم با فیلتر شکن.مشکلی هم نداشته. فکر نکنم اونقدرا حساس باشه به فیلتر شکن.چون معمولا ساایتها اگه با vpn بری همون اول اخطار می دن.محض اطمینان فعلا با افیلتر شکن روی PTC  ها کلیک نکن

نوآموز پاسخ داده شده در 21-10-1399.
    افزودن نظر

ببینید سایت هایی فیلتر هست که شما وقتی واردش میشید میره سایت پیوندها رو باز میکنه

اما سایت هایی که میرید و هیچی نمیاره فیلتر نشده فقط دسترسی محدود شده، البته شاید تفاوتی در عمل نداشته باشه اما خب این طور حالت ها بعد یه مدت دوباره دسترسی داده میشه

کاردان پاسخ داده شده در 22-10-1399.
    افزودن نظر

نه متاسفانه  حق با شما نیست و این سه سایتی که گفتم فیلتر شده اند وقتی درخواست رفع فیلتر می زنی نشون نمی ده که این سایت فیلتر نیست بلکه باید بهشون توضیح بدی چرا این سایت باید رفع فیلتر بشه و این سه سایت فیلتر شده اند. تعجبم ار فیلتر گب هست چون نه محتوای غیر اخلاقی تبلیغ می کنه نه بخش قمار داره.

شما چه جوری نظر سنجی ها را انجام می دید من هر وی پی انی امتحان کردم خود سایت مبدا نظر سنجی رد کرده از چه روشی استفاده می کنید؟ در ضمن از کوین تیپلی حداقل با تغییر آی پی کلیکسوری نمی شه کلیم کرد و وقتی بهشون جریان گفتم گفتند بهیچ عنوان نمی تونین با وی پی ان از سایت ما استفاده کنید.

پرفکت مانیم که دو ماهه فیلتره.

دانشجو پاسخ داده شده در 22-10-1399.
    افزودن نظر

پکیج کلیکسوری خیلی خوبه یه بخش داره به اسم مسکونی اون آی پی ها میتونی راحت استفاده کنی و اصلا از نوع وی پی ان نیست

افزودن نظر

متاسفانه پکیج کلیکسوری وی پی ان شناخته می شه  حتی باهاش تو کوین تیپلی نمی شه کلیم کرد . من کوین تیپلی با توضیح برای برداشتن فیلترش ثبت کردم ولی چون یه بخش چند برابر کردن کوین ها داره که نوعی قماره شاید به اون دلیل فیلتر شده چون دیروز یه خبر اومد که دو هزار سایت را فیلتر کرده اند ولی نمی دونم این وسط  چرا  gab فیلتر شده.

افزودن نظر

افزونه کلیکسوری خب وی پی انه دیگه پس میخواین چی باشه که بشناسه یا نشناسه! ولی آقای زارع درست میگن بخش مسکونی پکیج کلیکسوری آی پی ها مسکونی هست نه وی پی ان و حتی باهاش میشه سایت نئوباکس که کلا با وی پی ان هیچی جز صفحه سفید نشون نمیده رو باهاش باز کنی حتی بخش نظرسنجی ها که قیمت های بالایی توش هست.

من با همون بخش مسکونی دارم کلایم میزنم بدون مشکل، احتمالا حساب شما دچار مشکل شده

افزودن نظر

بله می دونم وی پی انه وتو یک سایت دیگه بخش مسکونی را چک کردم و وی پی ان شناسایی کرد و اجازه ورود نداد. نمی دونم چرا وقتی کپچا را تکمیل می کنم با پکیج کلیکسوری روی کلیم کلیک می کنم اتفاقی نمی افته و گردونه نمی چرخه. کش کروم را پاک کردم ولی باز کار نمی کنه و نکته دیگه کوین تیپلی برای استفاده از وی پی ان اکیدا تاکید کرده استفاده نکنید و بهم گفتند با یک مرورگر دیگه یا دستگاه دیگه وارد سایت ما بشید.

افزودن نظر

آی پی سوئیس رو امتحان کنید ببینید نتیجه چی میشه

افزودن نظر

برای من ip های مسکونی امریکا وصل نمی شن.برایا شما هم اینحوریه؟ و اینکه کلا چند ماهه با فیلتر شکن باید پکیچ رو فعال کنم.وگرنه گلا به هیچ سروری وصل نمی شه

محمد علی نوری @

زیاد در مورد vpn حساس نباش.فکر نمی کنم با vpn هم برداشت کنی مشکلی پیش بیاد.البته ریسکش با خودت! ولی تقریبا همه سایتها جزو قوانینشون هست که با vpn نمی تونی وصل شی.حتی چند نا سایت من تست کردم که با هر vpn ای اخطار می داد که اجازه نداری.ولی شانسی با HOTspot گیر نمی ده دیگه و برداشت هم کردم حتی. البته سایت با سایت فرق داره بازم خودت می دونی. ولی کوینتی پلای حتی اخطار هم نمی ده وقتی با vpn وصل می شی.حتی survey  یه مدت می زدم و امتیازش هم تبیدل می کردم.ولی چند هفته س دیگه باز نمی کنه اون بخش survey رو.ولی اکانتمو نبست حد اقل

نوآموز پاسخ داده شده در 23-10-1399.
    افزودن نظر

من حدود 52 دلار کوین جمع کردم و یکبار فقط دوج برداشت کردم به این خاطر می ترسم به خاطر وی پی ان حسابمو مسدود کنند و چون هفتگی سود اندکی هم می ده تا بحال خیلی برداشت نزدم.

شما چه جوری نظر سنجی انجام می دید  من چند با با وی پی ان امتحان کردم سایت مبدا رد کرده و بهم نظر سنجی نداده. کدوم نظر سنجی ها را می شه با پکیج انجام داد؟

دانشجو پاسخ داده شده در 23-10-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید