آی پی ثابت

سلام. 

قسمتی از مطالب مرتبط رو توی انجمن خوندم و تصمیم گرفتم ثبت نام کنم تا سوالم رو بپرسم:

برای سایت های survey یا کلیکی مثل neobux باید وی پی ان آی پی ثابت باشه.

کسی توی خارج ندارم تا بوسیله ریموت وصل بشم. درمورد تکلونوژی chameleon protocol گفته بودین. آیا هنوزم همچین وی پی انی هست؟ و اگه هست کاربردی داره؟ و از کجا باید تهیه کنم. و اگه روش بهتری هم هست بمن بگید ممنون میشم.

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

اون تکنولوژی رو باید تست کنی چون سایت ها معمولا بلک لیستشون رو آپدیت میکنن یعنی آی پی های جدید رو هم توی رنج آی پی های وی پی ان و پروکسی قرار میدن و ممکنه نتونی با همون هم وارد بشی و فعالیت کنی

برای نئوباکس هم میتونی از روش کلیکسوری استفاده کنی جواب میده من با پکیج مینی جاب ها و پکیج تغییر آی پی 25 کشورشون دارم هم مینی جاب ها رو میزنم هم نظر سنجی ها رو

آی پی ثابت هم اگه بخوای باید سرور مجازی بگیری یا همون وی پی اس

دانشجو پاسخ داده شده در 12-10-1399.
    افزودن نظر

از کدوم قسمت سایت میتونم پکیجو تهیه کنم؟ و آموزشش هست برای نئو؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 12-10-1399.
    افزودن نظر

همون بری توی سایت کلیکسوری از منوی خدمات میتونی پیداش کنی ولی لینکش هم برات میذارم

دانشجو پاسخ داده شده در 12-10-1399.
    افزودن نظر

منم خیلی وقته دنبال یه روشم که سایتها نتونن track کنن ولی هنوزاز کسی جواب درست حسابی نگرفتم.صد تا vpn بااید چک کنی تا یکیش شانسی خوب باشه.تازه ونم بعد نهایت یه ماه به فنا می ره و اون سایت افرهاشاو برات می بنده.
    دوستان اگه روشی دارن که چواب بده مخصوصصا برای survey , offerwall ها بگن لطفا.موقتی هم باشه خوبه.خیلی مهمه که یکی خودش تست کرده باشه و جواب گرفته باشه

نوآموز پاسخ داده شده در 15-10-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید