برداشت پول از سایتهای کلیکی

با سلام من امروز با این سایت اشنا شدم و جن روزه میخوام فعالیت در سایتهای کلیکی رو شروع کنم و مشکلی با چن سال تلاش برای رسیدن به درامد حتی معمولی هم ندارم مشکلم در شروع کار بیشتر با نحوه برداشت پوله که زحمت الکی نکشم و اخرش نشه برداشت کرد امروز تقربا همه پاسخ های اقای سربندیو خوندم و با توجه به گفته ایشان برای برداشت از سایت یه حساب اسکریل بدیم همین سایت با ایمیل خودمون برامون بسازه در حالی که من به پشتیبانی پیام دادم گفت نمیسازیم فقط ایر تی ام میسازن ک طبق نظراتتون اوکی نیست زیاد خب من بخوام تو سایت نئوباکس فعالیت کنم چجوری برداشت بزنم؟و سوال بعدی در مورد سایت کلیک بوکه که میشه با داشتن کیف پول بیت کوین ازش بیت کوین گرفت؟ و اینکه راهی هست در سایت اجووو بدون سرمایه گذاری به پول رسید(بدون دادن 60 دلاری ک در کامنتا گفتین)

افزودن نظر
  • 2 پاسخ(ها)

سلام من که جایی نخوندم گفته باشن ایر تی ام بده

اتفاقا حساب خیلی خوبیه و خیلی کاربرد داره اگه برای نئوباکس هم میخواین میشه ازش براحتی استفاده کرد

توی کلیک بوک هم میتونی از طریق بیت کوین برداشت بزنی

کاردان پاسخ داده شده در 25-07-1399.
    افزودن نظر

سلام ممنون بابت پاسخگوییتون یه سوال دیگه داشتم از سایت نئوباکس کاربرای ایرانی راحت میتونن برداشت پول بزنن؟ هنگام برداشت باید vpn زد ؟ شرمنده میپرسم میدونم دوستان پرسیده بودن من نظراتو خوندم اما درست متوجه نشدم. مگه وی پی ان بزنیم مشکل نداشت؟ و اینکه ایا حساب ایر تی ام باید حتما به اسم و ایمیل خودمون باشه؟ چون جایی خوندم نئوباکس گیر میده به این موضوع. و اینکه چجوری دلار توی ایر تی ام رو به ریال تبدیل کنیم؟صرافی ها میخرن؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 25-07-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید