ورفای قبض خانگی برای تایید حساب پرفکت مانی

سلام خسته نباشید

من به حساب پرفکت مانی دارم

برای تایید قبض بار ها من قبض خودم ترجمه کردم با قبض های مختلف که به نام پدر هست حتی بعضی وقتا هم به اسم خودم فرستادم

ولی اصلا تایید نمیشه

واقعا به مشکلی بزرگی برخوردم

میشه به من در مورد کمک کنید

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

کار رو به کاردان بسپارید

بده کلیکسوری خیلی سریع براتون وریفای میکنه

ایرانی ها انقدر تقلب کردن که دیگه مثل قدیم نیست که راحت تغییر بدی و قبول بکنن حتی ممکنه بری توی بلک لیست پرفکتمانی

نوآموز پاسخ داده شده در 17-07-1399.
    افزودن نظر

آره دیگه مثل چند سال قبل نیست سختگیر شدن روی مدارک حتی یکی از دوستای من هزینه داد ترجمه رسمی کرد اما بازم هر چی میفرستاد پرفکت مانی تایید نمیکرد که آخر به من گفت منم گفتم کلیکسوری راحت انجام میده

رفتن توی بلک لیست هم درست میگن خانوم غفوری اون اوایل برای خودم هم پیش اومده بود چون ورداشتم مدرک رو دستکاری کردم به انگلیسی خودم کنارش نوشتم

اول اخطار داده بود که نکنم این کارو ولی من دقت نکردم به پیامشون و دوباره که فرستادم حسابم رفت توی بلک لیست و مجبور شدم حساب دیگه باز کنم

کاردان پاسخ داده شده در 17-07-1399.
    افزودن نظر

اگه اشتبااه نکنم پرفکت مانی تاا 2000 دلار تراکنش بدون وریفاای هم انجام می ده.نمی دونم قونین جدیدشو ولی گه اینجور باشه رسما نیازی به وریفای نیست

نوآموز پاسخ داده شده در 18-07-1399.
    افزودن نظر

فکر نمیکنم اینطوری باشه از طرفی 2 هزار تا ک خیلی کمه ولی من میدونم اگه حساب وریفای نباشه و موردی برای حسابت پیش بیاد دیگه نمیتونی کاریش بکنی

ریسک استفاده از حساب هایی که وریفای نشده خیلی زیاده بعد اینکه حساب رو که وریفای کنی کارمزدش کم میشه و خیلی بصرفه تره

دانشجو پاسخ داده شده در 18-07-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید