مینی جاب نئوباکس minijob neobux
سلام من با استفاده از پکیج کلیکسوری مینی جاب های نئوباکسو انجام میدم اما اصلا برام مینی جاب نمیاره و فقط یه مینی جاب در اختیار دارم.کشور های مختلف هم امتحان کردم با پکیج تغییر ای پی به 25 کشور.حالا چکار کنم کار بیشتری بده پس درامد 5 تا 10 دلاری کجاس؟
وقتی در ابتدا وارد میشی فقط یک مینی جاب رو نشون میده این برای همه یکسانه
ولی باید وارد حساب کاربری فیگور 8 بشی که الان اسمش شده Appen و همون مینی جاب رو که اول برات اومده انجام بدی
از اینجا به بعد همه چی به این بستگی داره که اون مینی جاب رو چطور انجام بدی اگر در کمترین زمان و با دقت 100 درصدی انجام بدی سیستم متوجه میشه که شما توانایی لازم برای انجام مینی جاب ها رو داری پس برای شما مینی جاب های بیشتری فعال میشه که حتی ارزشش بالاتری هم دارن
اما اگه مینی جاب رو خوب انجام ندی به عنوان یک کاربر عادی شناخته میشی که مینی جاب کمتری برات میاره حتی شاید روزی 1 عدد فقط بیاره
مینی جاب مثل کلیک کردن یا آفرها نیست، چون نتیجه انجامش برای کمپانی هایی که این مینی جاب ها رو سفارش میدن خیلی مهمه برای همینه که پول خیلی بیشتر به نسبت کلیک کردن و آفرها میدن
بعد یه نکته دیگه توی appen مینی جاب های وجود داره که بهش میگن Potential Jobs اینها برای کاربران سطح 3 فعال میشه
برای رسیدن به سطح 3 هم باید مینی جاب های زیادی رو با دقت و سرعت بالا انجام داده باشی ، درآمد از مینی جاب ها توی این سطح بیشتر میشه
Xبعد از انجام مینی جاب اول چقد طول میکشه تا ببینن من خوب جواب دادم و بیشتر فعال کنن واسم
فکر میکنم بصورت خودکار باشه و اگه اینطور باشه همون روز مشخص میشه
توی اون جاب اول نوشته در حال حاضر کدام کشور زندگی میکنید و به چ زبان حرف میزنید من زدم ایران و فارسی.مشکلی نیست؟
خیر نباید این رو میزدید
از توی گوگل یه آدرس حقیقی از یه کشور دیگه بردار و برای همه مینی جاب ها از اون استفاده کن
زبان هم همیشه بزن انگلیسی
حالا میتونم یه حساب فیگور ایت دیگه بسازم ولی به همین اکانت نئوباکسم وصل باشه ؟
ببین دقت نکردم فیگور ایت میشه اکانت رو حذف کرد یا نه برو توی تنظیماتش ببین
اما فکر میکنم بشه خودم انجام ندادم ولی فکر کنم یکی از دوستان توی انجمن گفته بود که انجام داده ولی قبلش کوکی و کش مرورگرت رو پاک کن