علت کم شدن امتیازات در نئوباکس

سلام دوستان 

خوب هستین؟

چندین باره که در نئوباکس از قسمت main balance ام امتیاز کم میشهاونم حداقل ٢٠ تاکسى میدونه دلیلش چى میتونه باشه؟

خیلى ممنون میشم راهنماییم کنین و بگین چى کار کنم

اینهمه وقت میزارم و براى بالا بردن امتیازاتم گیم بازى میکنم اما اونهمه وقت در یک لحظه به باد میرهرفرال ها هم که دستشون درد نکنهروز به روز کم کارتر میشن

نزدیک ۶ ماهه که تو نئوباکس هستم و الان فقط ١۴ رفرال دارم تا ٢٠ تا میرم بالا اما چون خیلى کم کارن دوباره میام پایین این کسرامتیاز هم که مساله جدیده گل بود به سبزه نیز آراسته شد

خواهش میکنم راهنماییم کنین چیکار کنم؟؟؟

افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

یا اتوپی فعاله یا ریفرالها رو قبل از اتمام مهلتشون تمدید نمیکنی و جریمه ازت کم میشه

کاردان پاسخ داده شده در 24-05-1399.
    افزودن نظر

سلام
    خیلى ممنون براى پاسخ گوییتون
    منظورتون autopay هست؟ اون فعال نیست و disable هست
    ریفرالها رو هم من سعى میکنم هر هفته ٣ تا ریفرال جدید بگیرم. مگه باید قبلى ها رو تمدید کنم؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 25-05-1399.
    افزودن نظر

خب هر ریفرالی که میگیری برای 30 روز فعال هست و وقتی 30 روزش تموم بشه و قبلش تمدید نکرده باشی اون ریفرال حذف میشه و برای حذف شدن 4 سنت جریمه میشی

کاردان پاسخ داده شده در 25-05-1399.
    افزودن نظر

عزیزم خیلى ممنون براى راهنماییتون
    پس یعنى من از این به بعد به جاى گرفتن ریفرال جدید فقط باید قبلى ها رو تمدید کنم حتى اگه خوب کلیک نکنن ؟
    ریفرال جدید چى پس؟
    بازم ممنون

تازه وارد پاسخ داده شده در 25-05-1399.
    افزودن نظر

بله باید تمدید کنی و بهتر اینه که بلند مدت تمدید کنی اگر ریفرالی هم کلیک نکرد یا بزاری بعد 15 روز خودکار تعویض شه یا خودت هزینه بدی تعویض کنی

کاردان پاسخ داده شده در 25-05-1399.
    افزودن نظر

پس ریفرال جدید چى؟ چون درآمدم به اون حد نیست که هم تمدید کنم هم ریفرال جدید بگیرم
    بازم ممنون بابت راهنمایى

تازه وارد پاسخ داده شده در 26-05-1399.
    افزودن نظر

خب یا باید سرمایه بزاری یا اینکه همینطور کم کم پیش بری و چون هنوز تجربه کافی نداری بهتره کم کم پیش بری

کاردان پاسخ داده شده در 26-05-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید