کلیک بوک
سلام سه تا سوال داشتم
اول اینکه داخل کلیک بوک قسمت اپگرید اکانت در قسمت کلیک ریفرال ها نوشته Guaranteed Standard Ads یعنی تضمین تبلیغات استاندارد ایا منظور اینه که ریفرال ها صد در صد در روز این تعداد کلیک رو میکنن و تضمین میکنن فعاله؟
سوال دوم اینکه نوشته Referral Upgrade Commission یعنی میشه ریفرال رو اپگرید کرد و بعد از اپگرید چه تغییری میکنه؟
سوال سوم هم بعضی سایتا هم rent referral دارن و هم buy referral.فرقشون چیه؟ چرا buy referral خیلی گرون تره؟
سلام
1- منظورش اینه که برای خود شما اون تعدا تبلیغ رو گارانتی میکنه که بتونی کلیک بکنی و درآمدش رو بدست بیاری و ربطی به ریفرال ها نداره
2-اگر زیر مجموعه هات چه مستقیم چه اجاره ای بیان پول به سایت واریز کنن شما پورسانتش رو دریافت میکنی
3-مشخصه دیگه برادر! رنت ریفرال یعنی اجاره ریفرال بای ریفرال هم یعنی خرید ریفرال
ولی سمت خرید ریفرال نرو چون صرف نداره
سوال یکو که پرسیدم چون در قسمت YOUR REFERRAL CLICK این گزینه وجود داره نه قسمت YOUR CLICK پس ربطی به کلیک های ما نداره در مورد ریفرال هاست پس ینی این تضمین وجود داره ک ریفرال ها حتما کلیک کنن؟
دومی منظورتون اینه باید ریفرال هارو اپگرید کنم ک پورسانتش بهم برسه؟
سومی هم ینی اگه بای ریفرال بزنم دائمی مال من میشه اون ریفرال؟
عزیز جواب رو بهتون دادم اما خب شما دقت نمیکنید به جواب و برداشت خودتون رو باز دنبال میکنید
1- اگه منظورش چیزی بود که شما میگی همونجا باز از واژه click استفاده میکرد( عضویتت رو تغییر بده تا ببینی تبلیغات استانداردت بیشتر میشه)
2-واضح بود واضحتر میگم: یعنی اگر زیر مجموعه هات برن (دقت کن برن نه بری) آپگرید کنن (اونها نه شما) بعد شما کمیسیون دریافت میکنی
3- من از شما میپرسم، اگه بری یه خونه اجاره کنی چی میشه و اگه بری همون رو بخری حکمش چیه؟