دلیل امتیاز ندادن گیم ها در نئوباکس

سلام دوستان

من مدتى هست هر روز در نئوباکس گیم بازى میکنم، براى کسب امتیاز. قبلا براى هر گیم ٠/٠٠١ دلار یعنى همون اندازه تبلیغ امتیاز میداد ولى الان از هر ۵ گیم شاید به یکى دوتاش امتیاز بده. کسى هست علتش رو بدونه؟ آیا دلیلش این میتونه باشه که من زیاد گیم بازى کردم؟

خیلى ممنون میشم راهنماییم کنین

افزودن نظر
  • 1 پاسخ(ها)

سلام  ببین کدوم از این ها رو رعایت نکردی

قوانین و محدودیت‌ها
    ۱. حداقل زمان بازی باید ۲ دقیقه باشد. شما می‌توانید کم‌تر بازی کنید، اما معتبر نخواهید بود.
    ۲. تا ۱۰۰ جلسه بازی در هر ۲۴ ساعت. شما می‌توانید بیشتر بازی کنید، اما بعد از عبور از حد مجاز معتبر نخواهید بود.
    ۳. برای اعتبار گرفتن باید یک بازی را هم با برد یا شکست آن انجام دهید، امتیاز بالاتری از صفر داشته و روی “ادامه” یا “ارسال امتیاز” کلیک کنید.
    ۴. دکمه “Play” پیوندی ایجاد می‌کند که به شما اجازه بازی و کسب ۱۲۰ دقیقه را می‌دهد. شما باید به این صفحه برگردید و دوباره روی دکمه کلیک کنید تا بعد از آن دوره به دست آوردن درآمد ادامه دهید.
    ۵. ترک کردن تعداد بازی‌های زیاد بدون برنده شدن و یا از دست دادن و / یا بستن تبلیغات و / یا تلاش برای تغییر دادن داده‌ها مانند امتیازات بالا (و غیره)منجر به حذف امتیاز کسب از بازی‌ها می‌شود.
    ۶. زمانی که بازی می‌کنید، شما باید برنده شوید و روی “من حاضر هستم” کلیک کنید! ” برای اعتبار گرفتن.”
    ۷. پاداش به سرعت به تعادل اصلی شما واریز می‌شود.

قوانین و محدودیت‌ها ممکن است مشمول تغییر باشند.
    میزان پاداش ممکن است گاهی متفاوت باشد.

دانشجو پاسخ داده شده در 06-05-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید