یونیک فاینانس

سلام دوستان کسی درباره یونیک فاینانس اطلاعاتی داره؟  چند روز پیش یکی از رفقام بهم پیشنهاد داد که داخلش سرمایه بذارم.سرمایه اولیش 1000 دلاره 

دربارش سرچ کردم خیلی مشکوکه ولی خیلیا دارن سود میگیرن. کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنه

نوآموز سوال شده در 10-04-1399 در گوناگون.
افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

سلام به نظر من که اینکارو نکنید چون سایتش جدیده و هنوز اعتبار لازم رو کسب نکرده

کارشناس پاسخ داده شده در 10-04-1399.
    افزودن نظر

سلام
    من نزدیک ۷ ماهه دو تا اکانت گرفتم و در حال حاضر از هر کدامشان حدودا۵۰ دلار می گیرم روش های مختلفی برای دریافت داره ولی درحال حاضر با بیت کوین راحتره و حدودا ۲۰ الی ۳۰ درصد کارمزد موقع انتقال می گیرند و حداقل برداشت ۱۰۰ دلار است و به عبارتی هر دو ماه یک بار ۷۵ الی ۸۰ دلار دربافت می کنی .ولی از همه جذابتر پورسانت های بالا سری می باشد که از عید به بعد تغییر فاحش پیدا کرده ک عملا خیلی کم شده مگر اینکه با شرایط خاصی زیر مجموعه جذب کنی.
    به گفته لیدر های این سایت تمرکز ان بر خرید و فروش سهام بین الملی با ربات تحلیل گر می باشد.
    به طور خلاصه عرض کنم کلا دنیای این سایتها فرقی نمی کند کلیکی ،باینر … همواره با ریسک است.
    اگر خواستی بیای این پیش فرض را داشته باش که شاید یک روزی سرمایه ات از بین بره
    در ضمن این سایت در ایران فیلتر است و تبلیغات منفی زیادی میشه
    در اخر یک پیش نها داشتم
    در حال حاضر بورس ایران از همه بیشتر سود می دهد این دوره به موقت است بهتر این است این فرصت را از دست ندهید

تازه وارد پاسخ داده شده در 10-04-1399.
    افزودن نظر

اخطار سیستم پانزی: این جور سایت ها ممکنه حتی چندین سال سود بدهند ولی یکباره می بندند و می رند زمانی که تمام بازرهای دنیا بشدت سقوط کرده بود و قیمت نفت منفی شده بود اینها هنوز سود  می دادند در حالی که باید ورشکست می شدند. سودی که می دهند از سرمایه های ورودیه و از پول دوستانتونه.

کلا هر کی گفت سرمایه برای  سرمایه گذاری در بورس های جهانی و امریکا جذب می کنه شک نکنید کلاهبرداریه.

دانشجو پاسخ داده شده در 12-04-1399.
    افزودن نظر

سلام خسته نباشید شما در جریان سایت coinpot هستین؟ میدونید معتبر هست یا نه؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 29-04-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید