فری بیت کوین
راه و روش موفقیت در سایت فری بیت کوین رو کسی بلده !؟
بالاخره همچین سایتی با این همه اعتبار و پرداخت باید موفقیتهایی داخلش شده باشه که به این درجه رسیده و اکثریت تاییدش میکنن!!
ببینید استراتژی این سایت دایرکت ریفرال هست چون حتی اگه خودت نیای کلیک کنی بازم از کلیک دایرکت هات درآمد داری
اگر هم خودت بخوای کلیک کنی یعنی همون رول بزنی باید بری از بخش reward با RP هایی که جمع کردی FREE BTC BONUS بگیری تا ارزش هر رول زدنت 1000% بشه یعنی 10 برابر
مثلا اگه الان برای هر رول 21 ساتوشی میده اگه اون کارو بکنی میشه 210 ساتوشی ولی باید بری پکیج کلیک خودکار کلیکسوری هم بگیری که خودش هر ساعت برات رول بزنه تا بصرفه برات
اگر هم درمورد RP نمیدونی توی انجمن سرچ کنی مطلب هست
متاسفانه در مورد بخش reward توضیح شما گمراه کننده هست و در بهترین حالت شما می تونی فکر کنم 200 یا 300(درست یادم نیست کدوم درسته) درصد را فعال کنی چون برای رسیدن به حالت 1000 درصد شما باید تو بخش شرط بندی و بازیش که فقط باخت می دی به اندازه ای که خود سایت مشخص می کنه ساتوشی شرط بندی کنی تا 1000 درصد براتون فعال بشه که با یک محاسبه کوچیک این حالت فقط ضرر و باخته پس تو بهترین حالت از 300 درصد می شه استفاده کرد.
خیر برو توی همون بخش تا جزییات رو ببینی
مقدار درصد بستگی داره که چقدر RP داشته باشی و باهاش بتونی اون 1000 درصد رو فعال کنی
برای بالای ۳۲۰ تا بایستی مبلغی به سایت واریز کنی یا بلیط لاتاری تعداد زیاد بخری تا محدودیتش برداشته شه
قسمته بازی یا همون شرط بندی هم فک نکنم الگوریتم یا استراتژی خاصی داشته باشه … البته یه جایی یه جدوله روش بازی و حد سود و ضرر رو مطالعه کردم که خیلی انجام دادنش سخت بود
اون جدول میگفت : با صحیح انجام دادن این روشها ظرفه ۴ ماه به ۱ بیت کوین میرسید !!!
من قبلا این قسمت 1000 درصد یک بار فعال کردم ولی برای فعال کردن دوباره اش باید بلیط لاتاری و شرط بندیو بازی کنی و هر بار که فعال می کنه امتیاز کم می شه و برای رسیدن به اون امتیاز باید دوباره تو شرط بندی شرکت کنی و بلیط لاتاری بخری که ضرر این قسمت از مزیت 1000 درصد بالاتره.
جناب نوری در یه سایتی بهترین و کارآمدترین روش کسب درآمد از فری بیت کوین رو توضیح داده … استفاده صحیح از امتیازهای RP
بله شما درست می فرمایید ولی برای استفاده از 1000 درصد rp شرایط گفته شده را داره و 300 درصد برای همه فعاله مشکل بزرگ این سایت فیلتر بودنشه و وقتی با تغییر ای پی باز می کنی می بینی قبل تو یکی با اون ای پی رول زده و این ادمو دلسرد می کنه به این دلیل خیلی وقته تو این سایت رول نزدم. و یک مورد دیگه این سایت علاوه بر درامد ناچیزی که داره تو یکسال اخیر شدیدا رو بخش قمار و شرطبندیش کار کرده و چند روز یکبار از بازی و شرط بندی های جدید پرده برداری و با ایمیل اطلااع رسانی می کند.
فکر کنم این سایت باید بتدریج تو ردیف سایت های شرطبندی ثبت بشه تا یه سایت فاست
البته این موارد به این معنی نیست که این سایت معتبر نیست.
دقیقا دیگه شده شرط بندی و همه تبلیغاتش برای همین شده … به نظرم رول زدن فقط جنبه معرفی ابتدایی این سایتو داره وگرنه رول زدن که توفیقی نداره
هستن یه سریا که مثلا الگوریتم و
استراتژی برنده شدن معرفی میکنن ولی تاثیری نداره