ptcshare و paidverts
سلام من بالای یک سال در این دو سایت فعالم و از هر دو حدود 10 دلار فقط برداشت کرده ام و بالانسم تو این دو سایت حدود 2 دلاره و امتیازم تو paidvert حدود 24000 و پی تی سی شیر 16000 هزار ولی اصلا آگهی با ارزش نمیاد و بعضی روزها اصلا آگهی نمیاد. برای درامد از این دو سایت چیکار باید بکنیم تا آگهی های با ارزش تر بیاد آپگرید 3 دلاریش چه مزیتی داره روش درست سرمایه گذاری کم برای درامدی که ارزشش داشته باشه ازین این دو سایت چیه. ممنون می شم کسایی که در این دو سایت حرفه هستند راهنمایی کنن
با پلن رایگان فعالیت کردی یا سرمایه گذاری هم کرده بودی؟
نه پلن رایگان تا حالا آپگرید یا پک تبلیغی نخریدم. یه جوری این دو سایت پیچیده هستند مثلا اگه آپگرید 3 دلاری را بخرم نمی دونم سود می ده یا نه. نمی خوام درامد آنچنانی از این دو سایت اولش داشته باشم فقط طوری باشه که فعالیت تو این دو سایت معقول باشه چون امتیازم تقریبا خوبه به این دلیل نمی تونم ول کنم ولی نمی دونم چه کاری بکنم مثلا ماهی 10 دلار از این دو سایت درامد داشته باشم. الان دو سه ماهی یه بار با این امتیاز 1 دلارم تبلیغ نمی ده.
خب کلا توی همه سایت ها با پلن رایگانش بیشتر از این نمیشه درآورد حتی سایت غولی مثل نئوباکس
برای اینکه بدونی یه پلنی برات میصرفه یا نه باید بری ببینی چه چیزهایی در اون پلن افزایش پیدا میکنه از جمله تعداد کلیک ارزش کلیک تعداد تبلیغات اینا اطلاعاتیه که برای هر عضویت مشخص میکنن
بعد بیا محاسبه بکن ببین بعد از ازتقا و توی مدت زمان اون عضویت آیا پول خودش رو در میاره یا نه
ولی paidverts رو دیدم توی لیست کلیکسوری به عنوان سایت غیرقانونی زده این یعنی ریسک سرمایه گذاری توی این سایت زیاده
نه اتفاقا معتبره سال پیش تو فاکسی ریتینگم غیر قانونی زده بود ولی الان یک سالی معتبر شده و من حدود 6 دلار برداشت کردم. مساله ای که هست این سایت شبیه سایتهای کلیکی دیگه نیست یعنی اجاره زیرمجموعه نداره و دو ارتقا حساب داره یکی 3 و دیگری فکر کنم 30 دلاریه. واقعا نیازه یکی از دوستان که تو دو سایت تجربه داره راهنمایی کنه.
من خودم اصلا فاکسی ریتینگ رو قبول ندارم چون از ادمین سایت ها پول میگیره و سایت رو وضعیتش رو معتبر میکنه یه جور تبلیغات ماننده
یا مثلا پول میگیره سایت ها رو توی لیست میاره جزو 3 تای اول
در کل امیدوارم بتونی موفق بشی
دوست عزیز در واقع شما هیچ کاری در سایت نکردید و انتظار سود هم دارید ؟ من از پی تی سی شیر خبر ندارم چون داخلش فعالیت نکردم ولی اونیکی سایت 20 هزار دلار ازش برداشت داشتم البته بعد از مدتی که سود من به 2400 دلار رسید دیگه هیچ پرداختی به من انجام نداد و بهشون تیکت زدم ولی جوابی دریافت نکردم بعد از سه سال و نیم بعد این ماجرا بعضی از دوستانم داخلش سرمایه گزاری کردن و سود گرفتن البته بنده دیگه به این سایت اعتماد نمیکنم بهترین کار در این سایت اینه که با سرمایه حداقل 1000 دلاری شروع کنی چون این سایت درسته یک سایت پی تی سی هست ولی با تمام سایت های پی تی سی فرق داره روشن ترین تفاوت در زیر مجموعه گرفتن هست با این 1000 تا اول پلن اخرو بگیر البته 2 پلن بیشتر نداره شما اخریش بخر که اون موقع که من عضو بودم 20 دلار بود و بعد فیلتر تبلیغ بخر که 10 دلار قیمتش هست بعد روی 2 تا 5 دلار تنظیم کن و بعد فیلتر اگهی های باطله بخر تا در این رنج اگهی برات بیاره و با بقیه پول اگهی و bap بخر تا در گروه های بالا قرار بگیری یادت باشه تا 2 ماه اول هیچ اگهی با ارزشی بهت نمیده این قانون سایت هست و هر چی گروهت بالا تر باشه اگهی با رنج قیمت بالا تر میاره جالبه بدونید 73 درصد از افراد عضو در این سایت اصلا نمیدونن راه پیشرفت در این سایت چیه این روش موثر ترین راه برای پیشرفت بود البته شما میتونید سرمایه گزاری در قسمت درصد سالانه سایت انجام بدید که به نظر من سودش به این روشی که در بالا توضیح دادم نمیرسه امید وارم موفق باشی
ممنون از پاسختون ولی 1000 دلار برای سرمایه گذاری در یک سایت پی تی سی که سابقه اسکم بودن داره ریسک بزرگی نیست؟ من همون اولش انتظار سود و درامد بالا ندارم مثلا هر روز که آگهی های امتیازیشو می بینم ماهی 5 الی ده دلار سودم در ابتدا خوبه. سایت پی تی سی شیر هم متعلق یه همین سایته و اون فقط مالیات روزانه امتیازو کسر نمی کنه عوضش bap روزانه اش کمتره.