آقای محمد سربندی
سلام اقای سربندی ، خسته نباشید
من حساب خودم رو از اول تو نئوباکس گلدن کردم و بعدش هر هفته ۱۰۰ تا رفرال گرفتم تا ۱۰۰۰ تارفرال . یعنی حدودا ۲۹۰ دلار سرمایه گذاری کردم
ولی الان با توجه به اینکه من همه رفرال هارو با فاصله یک هفته یبار گرفتم الان تو بحث تمدید بعضا تداخل دارم مثلا یک گروه رو باید دو روز دیگه تمدید کنم و گروه بعد رو یک روز بعدش. اتوپی هم اولش روشن کردم ولی هم دستی باید تمدید میکردم و هم از حسابم کم میشد . الان هم رفرال ها روزی ۷ دلار میانگین میزنن که فقط میشه خرج تمدید خودشون و اصلا سود نداره
فرموده بودید تمدید بلند مدت چاره اش هست که من حساب کردم برای تمدید ۱۰۰۰ رفرال به مدت ۹۰ روز باید حدود پونصد دلار بدم که با میانگین روزی ۷ دلار بعد سه ماه ۶۳۰ دلار عایدم بشه که باز از این ۶۳۰ دلار باید پونصد دلار برای تمدید بعدی در نظر گرفت یعنی سود من در هر ماه بوده حدود ۴۰ دلار که این اصلا منطقی نیس با ۱۰۰۰ تا رفرال .(بماند اینکه اصلا ۵۰۰ دلاری هم بکار نیس برای تمدید سه ماهه)
ازتون راهنمایی میخواستم چون واقعا احساس میکنم دارم شکست میخورم
و خواهشا نفرمایید تمدید بلند مدت چون سودی نمیزاره که بخوام جمعش کنم بلند مدت تمدید کنم ، فقط صرف تمدید خودشون و مقداری ریسایکل کردن میمونه ،مگر اینکه منظورتون سرمایه گذاری باشه که با سود ماهی ۴۰ دلار با حساب گلدن و ۱۰۰۰ تا رفرال اصلا منطقی نیست . یک نکته دیگه واقعا رفرال ها کم کارن و به ندرت و انگشت شمار تو بازه ۱۰۰۰ تا رفرال به مینانگین روزی ۲ کلیک میرسن .
به نظر من 40 دلار سود هم خیلی خوبه، با 500 دلار ماهی 40 دلار سود میشه ماهی 8% سود
سود ماهانه بانک ها حدودا یک و نیم درصده!
دوست عزیز علت اینکه هر هفته ریفرال اضافه کردی چی بوده ؟ بار ها توضیح دادم پیشرفت در این سایت ها نیاز به صبر و تدبیر بالا داره چرا نمیخواهید برای یک لحظه هم شده به حرف های بنده گوش بدید بخدا خرید افراطی زیر مجموعه راهش نیست اگه اینجوری بود که من به جای 4 اکانت در نوباکس 1000 تا میساختم دیگه بهشون سر هم نمیزدم فقط هفته ای یک بار میومدم ریفرال میخریدم بار ها در جواب به سوالات قبلی دوستان گفتم هر پلنی میخواهید اپدیت کنید یا حتی با سرمایه بخرید در مرحله اول باید دخل و خرجو در بدترین حالت ممکن حساب کنید و در مرحله بعدی تمدید 90 روزه یا بالاتر ریفرال های گلچین تا بتونید دوام بیارید یادتون باشه کوچیک ترین اشتباهی در این سایت ها برای ما ایرانی ها که دلار 10 برابر باهامون حساب میشه ضررش هم 10 برابر هست در سایت نوباکس اگه میخواهید با سرمایه جلو برید اول باید پلن گلدن خریداری بشه و بعد خرید 100 یا 200 ریفرال 90 روزه یا بالاتر و بعد از اون اضافه کردن هر 2 ماه یک بار ریفرال مثلا بعد 2 ماه 20 یا30 تا و بعد از اون گلچین و ترتیب دادن ریفرال ها یا تعویض اونها بعد از اینکه ماه تمام شد و تعویض ها و ترتیب ها تموم شد نوبت به ماه بعد میرسه در این ماه فقط باید بزارید پول جمع بشه مثلا این ماه شده 5 دلار سود با این 5 دلار دوباره ریفرال خریداری میکنید و دوباره 1 ماه تعویض و ترتیب و 1 ماه جمع کردن سود البته همیشه یک نیم نگاه به تمدید بلند مدت ریفرال های قدیم داشته باشید چون اگه تمدید نشن سایت قرامت میگیره یا به قول معروف جریمه میکنه بعد از 3 مرحله یا 6 ماه از خرید دست نگه میداری و سعی میکنی هر چی این 6 ماه ریفرال اضافه کردی تمدید بلند مدت کنی در ضمن دوستانی که اکانت ضعیف یا با سود دهی پایین دارن اتوپی روشن نکنن چون جواب نمیده همیشه با صبر رفتار کنید به عنوان مثال اکانت بنده سودش ماهی 10 دلار هست خب منم سعی میکنم با 5 دلارش ریفرال بخرم ولی یک زمان سود اکانت من 150 دلار هست پس بالای 100 ریفرال میخرم بعد از اینکه دیگه جا برای اضافه کردن ریفرال نداشتی 2 ماه صبر میکنی تا مطمعن بشی تمام 1000 ریفرال خودت تمدید بلتد مدت هستن و بعد پلن اپگرید میکنی دوستان در سوالات قبلی گفته بودم در سایت های پی تی سی امکان نداره یک نفر زیر 1 سال به نتیجه برسه حتی بعد 1 سال ممکنه تازه از ضرر یا تسویه به سود کم تر از 10 دلار برسه خود بنده از در سایت اوجووو زمانی بالای 1000 ریفرال داشتم با سود ماهی 2 دلار امید وارم موفق باشی
سلام
اقای سربندی متاسفانه من تو مطالعاتم قبل از استارت زدن و سرمایه گذاری به این مطلب که شما فرمودین برخورد نکردم که اگه اطلاع داشتم حتما اجرا میکردم
در حال حاضر بجز تمدید نود روزه که نیاز به سرمایه گذاری مجدد داره راه حل برای بنده دارید ؟!
دوست عزیز تنها راهش اینه تا مدت مناسب حالا 2 ماه 3ماه هر چند ماه که شد صبر میکنی این 1000 تا ریفرال گلچین و دسته بندی و در صورت نیاز تعویض میکنی و با سود هر ماهشون کم کم این 1000 نفرو به ترتیب خاص تمدید بلند مدت میکنی منظور من به ترتیب خاص طوری هست که امروز 100 تا ریفرال تمدید بلند مدت کردی دوباره فردا ریفرال های دیگه تمدید لازم نداشته باشن چون اینجوری گیج میشی چند بار که خودت دسته بندی انجام بدی کم کم یاد میگیری بعد از اینکه تونستی سود قابل توجه در این پلن و با این تعداد ریفرال داشته باشی بعد پلن اپگرید میکنی برای 1000 تا سود مورد نیاز حداقل 100 دلار هست که شما میگی با تمدید بلند مدت میشه 40 دلار که بسیار کمه البته در پلن بعدی با 1000 تا سود حداقل میشه 250 دلار چون ربات بهت تعلق میگیره البته تا زمانی که این 1000 تا تمدید بلند مدت نکردی به هیچ وجه پلن اپگرید نکن در ضمن به سرمایه گزاری بیشتر فکر نکنید به نطر من بیشترین سرمایه گزاری برای سایت نوباکس 200 دلار هست اونم فقط برای استارت زدن دیگه این همه سرمایه گزاری نمیخواد سعی کن فعلا این 1000 نفرو حفظ کنی تا کم کم به سود برسی حالا حتی شده یک دلار یادت باشه صبر مهم ترین شمشیر تو در این مبارزه هست پس عجولانه تصمیم نگیر امید وارم موفق باشی
ممنونآقای سریندی از راهنمایی هاتون.
راستش من رفرالهارو هفتهای یکبار گرفتم ولی امروز ۱۰۰ تا رو تمدید کردم و فردا هم باید ۱۰۰ تارو تمدید کنم که پولی که خودشون در آورده بودن فقط برای تمدید ۹۷ تا رفرال کافی بود.به نظر شما من باید برای تمدید پول واریز کنم یا رفرال از دست بدم؟
اینجوری هیچ سودی بدست نمیارم که بعدها بلند مدت تمدید کنم. آیا باید باز هم سرمایهگذاری کنم.ممنون میشم راهنمایی کنید
دوست عزیز متسفانه در هر 2 حالت ضرر هست چون طبق قانون سایت اگه زیر مجموعه تمدید نکنی جریمه میشی یعنی باید غرامت بدی اگه هم تمدید کنی خب باید پول بدی در حال حاضر غرامت هر ریفرال نمیدونم بزار یکی حذف بشه ببین چند سنت ازت کم میکنه بعد حساب کن ببین تمدید کنی بیشتر ضرر میکنی یا غرامت بدی و یکی انتخاب کن و سعی کن به مرور زمان تمام ریفرال ها تمدید بلند مدت انجام بدی یک مشکلی که خیلی ها دارن اینه که میخوان سریع ریفرال زیاد کنن که این هیچ تاثیر قابل توجهی برای افزایش سود نداره فقط درامد بالا میره و زمانی که دخل و خرج کم کنی میبینی که اصلا به سودت چیزی اضافه نشده یا اگه شده خیلی نا چیز هست مثلا ممکنه یکی روزی از ریفرال های خودش 30 دلار در بیاره ولی سود ماهانه بشه 100 دلار تنها زمانی میتونی سود بگیری که تمدید بلند مدت انجام بدی ترجیحا از 90 روز به بالا امید وارم موفق باشی
سلام
آقای سربندی ممنون از راهنماییهاتون و وقتی که گذاشتین