استفاده از سرور مجازی
سلام دوستان، اگه از طریق سرور مجازی توی سایت نئوباکس عضو بشیم و مینی جابهای فیگورایت رو بزنیم ب نظرتون دیگه بعد از یه مدت خود ب خود بلاک نمی شیم و این ی روش خوب و مطمئنی هس ؟؟ من قبلا یک ماه سرور مجازی گرفتم اما همون اولی ک وارد شدم تو نئوباکس پیغام هشدار رو میداد(صفحه سفید وسطش لوگوی نئوباکس) .چرا؟و دیگه اینکه سرعت اینترنتم 8 مگ هست ب نظرتون جواب میده یا باید بیشتر باشه ؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.
بسیاری از سرورهای مجازی خدمات وی پی ان ارائه میدن و بعد یه مدت سیستم های امنیتی سایت ها آی پی های اون سرور رو توی لیست سیاه قرار میدن برای همین نمیتونید وارد سایت نئوباکس بشید باهاش
بهترین سرورهای مجازی سرورهایی هستن که آی پی اختصاصی ارائه میدن
باید ازشون بپرسید قبل خرید و تاکید کنید که برای چه استفاده ای میخواین
بعد ببخشید سرعت نتم ۸ هست. با این سرعت میشه از سرور مجازی استفاده کرد و خیلی کند نیست؟؟
سرعت شما فقط ممکنه خودتون رو اذیت کنه چون سرعت سرورهای مجازی خیلی بالاس شاید 50 تا 100 مگ بر ثانیه سرعت داره
یعنی سرعت شما روی عملکرد سرور بی تاثیره ، اگه با سرعت نتتون میتونی فیلم یا تصویر آنلاین رو بدون کندی مشاهده کنید مشکلی ندارید
نه من چندان مشکلی ندارم می تونم فیلم آنلاین نگاه کنم فقط بعصی اوقات سرعت نتم کم تر میشه .فقط اینکه میشه ی سایتی بهم معرفی کنید ک خدمات خوب و با کیفیت و البته با قیمت مناسب داشته باشن؟؟چون من قبلا خودم از ی سایتی اشتراک سرور مجازی گرفتم اما در همون لحظه اول خطای شناخت فیلتر شکن(صفحه سفید وسطش لوگو نیوباکس)رو می داد.ب پشتیبانی هم زنگ زدم اما کاری انجام ندادن برام.ممنون میشم منو راهنمایی کنید .
سپاسگزارم
بعد ببخشید آقای مهندس من سرور مجازی با آی پی کشور آمریکا رو احتیاج دارم و دیگه اینکه این فاصله مکانی وزمانی باعث ایجاد تاخیر نمیشه ؟؟ویا چون شما فرمودید ک سرعت سرور ها خیلی زیاده ب چشم نمیاد .کدومش؟؟
سپاسگزارم
آقای مهندس میشه یک سایت بهم معرفی کنید ک سرور مجازی با آیپی آمریکا باشه و مشکلم رو حل کنه و دیگه ای اینکه چون سرورش امریکاس باعث کندی سرعت و تاخیر نمی شه؟؟و ی جوری نمی شه ک نتونی باهاش مینی جاب بزنی؟؟ تو رو خدا زودتر جوابمو بدید .من بی صبرانه منتظر جوابتون هستم