رفرال مستقیم در اوجو

سلام دوستان

بیزحمت راهنماییم کنین چجورى میشه در اوجو رفرال مستقیم گرفت. منظور از کدوم بخش سایت برم و چیکار کنم؟

بیصبرانه منتظر راهنماییتون هستم

افزودن نظر
  • 5 پاسخ(ها)

به نظر من بصرفه نیست از خود سایت های کلیکی ریفرال مستقیم خرید قبلا هم دوستانه دیگه گفتن و منم باهاشون موافقم چون قیمت ریفرال های مستقیم حداقل بالای 1 دلار برای هر ریفرال هست

دانشجو پاسخ داده شده در 02-03-1399.
    افزودن نظر

با سلام
    من هم همین سوال را دارم
    لطفا اگر کسی می داند چطوری میشه ریفرال مسقیم گرفت اطلاع بده
    من خیلی بررسی کردم ولی ظاهرا چنین قابلیتی در برنامه نیست
    اگر هست لطفا راهنمایی کنید

تازه وارد پاسخ داده شده در 02-03-1399.
    افزودن نظر

من نمیخوام رفرال مستقیم بخرم. میخوام خواهرم و … رو رفرال بگیرم ولى روش اش رو بلد نیستم

تازه وارد پاسخ داده شده در 02-03-1399.
    افزودن نظر

توی هر سایتی برای اینکار دنبال گزینه ها یا منو با نام banners  یا promotions بگرد اونجا میتونی لینک ارجاع (Referrals link) یا همون لینک معارفه خودت رو پیدا کنی

لینک ارجاع آدرس سایته که در ادامه اش نام کاربری شما یا یه عدد قرار داره

دانشجو پاسخ داده شده در 03-03-1399.
    افزودن نظر

جواب آقای محمدی:

توی خود سایت های کلیکی میتونی ازشون تبلیغ بخری و لینک ارجاع سایت دیگه رو بزاری

مثلا توی نئوباکس تبلیغ خری و اجوو رو تبلیغ کنی اما با بررسی هایی  که انجام دادم اینکار بصرفه نیست چون بازده کمی داره ولی تبلیغ توی سایت های مانیتورینگ بازده بیشتری داره

توی خدمات کلیکسوری هم من دیدم میتونی تبلیغ کنی سایت های دیگه هم اجازه میدن تبلیغ کنی

توی همین انجمن هم اگه دقت کنی جای تبلیغات داره و خوبیش اینه که نیازی نیست براش پول بدی و اگه اعتبار جمع کنی میتونی تبلیغ رایگان بزاری و زیر مجموعه مستقیم بگیری

دانشجو پاسخ داده شده در 03-03-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید