اطلاع رسانی به اقای حیدری

دوست عزیزی که پرسیده بود چه طوری بعد 14 روز ربات میده متن کامل از سایت نوباکس براتون گزاشتم

What does recycle do?
Recycling is a term we use to exchange a rented referral.

There are times when certain referrals don’t live up to your expectations.
In this case, you can recycle them for $0.07 each (less in certain Golden Packs).

We also provide automatic (and free) replacements for referrals who don’t click for 14 days straight (less in certain Golden Packs).

Keep in mind that 14 days without clicking makes a referral costly (since you’ve paid him/her for a month), thus manually recycling him/her has a higher chance to be beneficial.

Manual recycle, as a paid service, gets prioritized over auto-recycle and this means it provides you an even better chance of getting more active referrals.

Don’t forget that by using manual recycle, you can select the referrals based on any criteria you wish, which is big advantage compared to automatic recycle.

Generally, the combination of manual and automatic recycle would be advisable, since using auto recycle as full substitute of manual recycle might not yield the best results.

دوست عزیز در خط 5و 6 توضیح داده که به چه صورت اعمال میشه امید وارم موفق باشید
افزودن نظر
  • 2 پاسخ(ها)

جهانی سپاس از اقای سربندی عزیز که همیشه  بدون منت تجربه های خودشون در اختیار بقیه میگزارن  فقط دو سوال دیگه هم داشتم که هنوز موفق نشدم جواب اش رو پیدا کنم زیرا هنوز به اون مرحله نرسیدم که بتونم خودم تجربه کنم

۱: هنوز در پکیچ ultimate تخفیف ۰.۰۳ درصد برای renewval  ها هست منظور با تمدید ۲۴۰ روزه در پکیج ultimate  هزینه هر ریفرال میشه ۱.۳۴ دلار؟

۲: این دادن ربات در پکیچ ultimate در صورتی که بعد از ۷ روز هیچ کلیکی انجام ندن هم صدق داره یا فقط در پکیچ یکی به اخر مونده صدق داره ؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 28-02-1399.
    افزودن نظر

1.بله لحاظ میشه2.این رباط در عضویت گلدن به بالا یا گلدن پلاس اعمال میشه یکی از دلایل گرانی عضویت گلدن به بالا هم همینه چون عضویت گلدن 90 دلار هست بعدیش یهو میشه 290 دلار و تا 890 دلار میره که میشه عضویت اخر که دادن رباط بین 7 تا 10 روز طول میکشه امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 29-02-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید