رفرال
سلام وقتتون بخیر
من ۹۳۰ تا رفرال در نئوباکس دارم. کلیکشون ۶ تا ۷ دلار در روز در آمد داره. هیچ سودی نمیکنم و مدام در حال تمدید رفرالها هستم و الان ۲ هفته شده که نتونستم رفرال جدید بگیرم چون تمام پول برای تمدید رفرالها میره. ممنون میشم راهنماییم کنید که کجای کارم مشکل داره چون اگر همینطور ادامه پیدا کنه من هیچ سودی نمیکنم.ممنون
تمدید بلند مدت
تمدید بلند مدت
تمدید بلند مدت
یعنی دوباره پول بریزم و سرمایه گذاری کنم ؟؟؟ اتوپی هم خاموشه البته .
اگه همه ی ریفرال ها رو میتونی بلند مدت تمدید کنی آتوپی خاموش باشه بهتره اما اگه نمیتونی تمدید کنی آتوپی روشن باید باشه
ممنون ولی وقتی اتوپی رو روشنمیکنم هم پول کم میکنه از حسابم و هم دوباره زمان رفرالها که تموم بشه باید باز پول بدم تمدید کنم. یعنی دوبرابر هزینه میکنم ممنون میشم راهنمایی کنید چون سرمایه گذاری کردم و هنوز پول خودم رو خم در نیاوردم
وقتی نتونی تمدید بلند مدت کنی و نتونی رفرال ها رو نگه داری همش برات ضرر میشه
آتوپی هم وقتی از پولت کم میکنه خب داره به زمان ریفرال هات اضافه میکنه دیگه اون هم با 15% تخفیف
شرمنده منظورم رو درست نرسوندم.من اتوپی رو روشن کردم که عادیه از حساب کم کنه اما باز زمان رفرالهام که تموم شد بابت ۱ ماه اجاره مجدد باز همون مبلغ همیشگیرو ازم کم کرد.یعنی هم تو اتوپی پول دادم هم برای تمدید.ممنون میشم بهم بگید که کجا اشتباه میکنم که برای اتوپی پول میدم برای تمدید هم پول میدم
آتوپی یه شرایطی داره
اول اینکه برای یک ریفرل باید حداقل 20 روز زمان اجاره باقی مونده باشه( در عضویت های بالاتر این زمان رو کمتر میکنه که بهتره)
بعد اینکه اون روز ریفرال باید کلیک کرده باشه
مثلا: امروز اجاره میکنی و آتوپی روشنه ، 30 روز باقی مونده (یعنی بیشتر از 20 روز زمان داره) همون روز ریفرال کلیک هم میکنه، فردا که بیای مدت نشده 29 روز همون 30 روز مونده چون یک روز بهش اضافه شده
حالا 7 روز ریفرال کلیک نمیکنه، پس آتوپی اعمال نمیشه و مدت باقی مونده میشه 23 روز، بعد دوباره اون روز کلیک میکنه، فرداش نمیشه 22 همون 23 میمونه بعد 5 روز کلیک نمیکنه و مدت باقی مونده میشه 18 روز، الان دیگه رفت زیر 20 روز پس حتی اگه بیاد و هر روز هم کلیک بکنه دیگه آتوپی اعمال نمیشه و بعد 18 روز زمان اجاره تموم میشه و قبلش باید بصورت دستی تمدید کنی که جریمه حذف شدن ریفرال ازت کم نشه
حالا اگه توی زیر 20 روز خودت دستی تمدید کنی طوری که مدت برگرده بالای 20 روز باز آتوی پی در صورت کلیک ریفرال، اعمال میشه
امیدوارم توضیحم کامل بوده باشه