اسکم شدن نئوباکس و فیگورایت
سلام دوستان ، من مدت یک هفته هست ک توی سایت نئوباکس و از طریق اون با فیلتر شکن انگلیس توی سایت فیگورایت ثبت نام کردم. اما تا حالا هیچ جابی حتی یک سنتی هم برام نیومده .چرا؟؟ مگه این سایتم اسکم شده؟؟ یا فیگورایت انگلیس جاب نداره ؟؟ پس کدوم کشور بیشتر جاب داره؟؟ خواهشا منو راهنمایی کنید. سپاسگزارم
نه مشکلی نداره حالا با یه کشور دیگه برو امتحان کن
مطمین باش اسم نشده
دقیقا منم همچین مشکلی دارم
شما با فیلترشکن پولی می رید یا تغییر آی پی کلیکسوری؟؟ بعد برای اولین باره ک این اکانت رو با یک سیستم و یک خط تلفن ثبت نام کردید؟؟یا چندین دفعه هس ک هی اکانت رو پاک می کنید و دوباره یکی جدید می سازید؟؟جاب کدوم کشور رو می زنید؟؟؟ آمریکا ؟؟انگلیس؟؟کجا ؟؟من ۳ ماه پیش اکانت کشور امریکا رو داشتم با فیلتر شکن رایگان hoxx می رفتم توش اما بعد یه مدت دیگه هیچی جاب برام نیومد.چرا ؟؟لطفا منو راهنمایی کنید
خواهش می کنم یکی جوابمو بده؟؟ دوستان.یا اصلا خواهشا پشتیبانی کلیکسوری منو راهنمایی کنید در این مورد.
من بی صبرانه منتظر جواب شما هستم دوستان.
دوست عزیز خیلی فرق نمیکنه شما با آی پی کدوم کشور برید چون اکثر کارفرما ها نگاه بین المللی روی کارشون دارن نه نگاه محلی اما وقتی شما نتونید مینی جاب ها رو با دقت بالا انجام بدید به مرور مینی جاب های کمتری براتون باز میشه.
به معنی مینی جاب دقت کنید یعنی کارهای کوچک، اسم کار گذاشتن روش، شما یه کاری انجام میدید و در ازاش مزد دریافت میکنید حالا فرض کنید شما اگه کارتون رو خوب انجام ندید مسلما دیگه کارفرما نمیاد کارش رو بسپاره به شما در عوض هرچه کارتون بهتر باشه کارهای بیشتر و مهمتر و باارزش تر به شما پیشنهاد میشه.
مینی جاب ها مثل کلیک کردن روی تبلیغات نیست.
اتفاقا این اکانت رو یک هفته ساختم و هیچ جابی هم تا حالا نیومده برام .اکانت قبلی هم دقت کلم تا ۶۷ درصد زده بودم ک یک دفعه دیگه هیچ جابی برام نیومد .من ب اندازه خودم بلدم جاب بزنم و خیلی کم اشتباه می زنم ولی علت اینکه چرا جاب نمیاد رو نمی فهمم ؟؟لطفا منو راهنمایی کنید
67 درصد خیلی پایینه، باید حداقل بالای 90 بزنید
همیشه هم مینی جاب وجود نداره، شرکت ها و سایت ها باید سفارش بدن تا برای کاربران هم فعال بشه
درصد دقت کل ک توی صفحه بزرگ مینویسه و اگه ۷۰ درصد کسب کنی سطح یک میشی منظورم اینه ولی بطور معمول برای هرجاب دیگه از ۸۰ تا ۸۵ درصد دیگه پایین تر نمی زدم و درصدام بالا تا ۹۰ بود و بعضی جابها تا ۱۰۰ بود