RE: dublewayروش کسب درامد جدید
دوستان این سایت با روش قرداد هوشمند درحال فعالیت و کاملا مورد اطمینان هستش بهتون پیشهاد میکنم توش فعالیت کنیم وبه کمک هم داخل این سایت یک شبکه قدرتمند بسازیم برای اطلاعات بیشتر وفعالیت در این کار به پی وی تلگرامم بیایین @ad_min10
تاکید می کنم این روش کلاهبرداری نیست
دوست عزیز قبل از نشر متن لطفا راجبعه پیامد های کارتون فکر کنید اگه از قصد انجام میدید که خیلی بدتر هست بعد 12 سال تجربه در تجارت دیجیتال و کسب اطلاعات مختلف منجمله سایت های پی تی سی و هایپ و جمع اوری اطلاعات راجبعه این پروژه ذکر شده میتونم بگم صد در صد کلاهبرداری هست این پروژه سعی میکنه کلاهبرداری خودشو با الغابی مثل قرارداد هوشمند، برنامه غیر متمرکز، غیر قابل هک و تغییر ناپذیر و متن باز و از این چرت و پرتا ملتو به بازی بگیره در حالی که یک طرح پانزی بیش نیست و بازنده اصلی میدون اونهایی هستن که نتونستن زیر مجموعه جمع کنن و هر چه افرادی مثل شما با کمک به این جور پروژه ها و تبلیغات باعث میشن هم قوی تر بشن هم افراد بیشتری ازشون کلاهبرداری بشه جالبه در فرهنگ غرب به کلاهبرداری پانزی میگن کلاهبرداری تمام عیار چون از هیچ جا کم نمیاره در این طرح سرمایه از افراد جدید تولید میشه و متسفانه افرادی با وعده سرمایه گزاری کم یا ماهی تا 3500 اتر یا سالی تا 20000 اتر گول میخورن اخه سایت های هایپ که معمولا به سرعت اسکم میشن هم انقد سود نمیدن که این جور پروژه ها میدن از دوستان خواهش میکنم منطقی باشید ولی خب انتخاب با خودتونه امید وارم موفق باشید