dublewayروش کسب درامد جدید
دوستان این سایت با روش قرداد هوشمند درحال فعالیت و کاملا مورد اطمینان هستش بهتون پیشهاد میکنم توش فعالیت کنیم وبه کمک هم داخل این سایت یک شبکه قدرتمند بسازیم برای اطلاعات بیشتر وفعالیت در این کار به پی وی تلگرامم بیایین @ad_min10
تاکید می کنم این روش کلاهبرداری نیست
دوست عزیز موضوع گشترده تر از اینهاست شما داری با دید جزعی نگاه میکنی اگه حرف شما درست باشه پس چرا فقط تو یک ماه در شهر نیویورک امار شکایت از پروژه های پانزی 400 هزار نفر بوده که امار خیره کننده ای هست تازه اونم شهر نیویورک که میگن هر کس در این شهر بخواد دوام بیاره باید حقوقش 2 برابر حقوق کار امریکا باشه بنده بعد 12 سال فعالیت در این جور موضوع ها میدونم کدومشون بده یا کدومشون خوبه یا کلاهبرداره یا بصرفه هست خواهش میکنم کمی واقعه بین باشید در پروژه های پانزی فقط افراد کمی موفق میشن چون افراد دیگرو زیر پا میزارن و شما این موضوع ربط دادید به برند های بزرگ تولید لوازم خانگی که زمین تا اسمون با هم فرق دارن بزرگترین فرقشون حقیقی بودن اپراتور هست و حقیقی بودن وسایل در حالی که در پروژه ی ذکر شده شما فقط حرف از یک طرح هست و پولی که واریز میشه جا و مکان درست نداره حتی اگه قوی ترین و حتی مطمعن ترین سیستم پولی دنیا پشتش باشه مثل بورس میمونه اصلا بورس ایران هم نه بورن وال استریت که بزرکترین و امنیتی ترین پورس دنیاس که هیچ کس نتونه پول بدون اجازه ازش بکشه بیرون زمانی که شما در بورس پول واریز میکنی اگه سهام افت کنه ایا میتونی بگی پول من چی شد ؟ با این حال که سیستم قوی مالی و امنیتی داره تا حالا فکر کردی این پول کجا میره ؟ تازه این کله گندشون هست چه برسه به یه پروژه پانزی نو پا که همه بدون حتی یک سند و پشت وانه داخلش میخوان فعالیت کنن و شما در مورد بازار یابی صحبت کردید اگه واقعا بازار یابی خوب بود پس چرا در سال 2015 تا 2018 نزدیک 730 نفر به علت عدم دخل و خرج خود کشی کردن مگه شما نمیگی با این که جا ندارن ولی بازم خوبه دوست عزیز راجبعه چیزی که شما صحبت میکنی فقط مقدمش یک کتاب هست چه برسه به خودش تا حالا فکر کردی چرا همون برند های بزرگ باید بازار یاب استخدام کنن ؟ ایا عاشق چشم و ابروی بنده هستن ؟ تا حالا فکر کردی ماهی 3500 اتر باید از کجا تامین بشه ؟ اینکه میان میگن بالاخره یکی پیدا مکنی برا زیر مجموعه چرا خودشون انجان نمیدن که مجبور نشن ماهی 3500 اتر به کسی بدن شاید بگی وقت ندارن یا یه نفر پیدا میشه تبلیغ براشون کنه ولی ای کاش به همین راحتی بود بنده دیگه نمیتونم بیشتر این راهنمیتون کنم انتخاب با خود شماست امید وارم موفق باشی
سلام لطفا اگه توضیحی دارید همینجا برای استفاده کاربرا ارسال کنید
دوست عزیز قبل از نشر متن لطفا راجبعه پیامد های کارتون فکر کنید اگه از قصد انجام میدید که خیلی بدتر هست بعد 12 سال تجربه در تجارت دیجیتال و کسب اطلاعات مختلف منجمله سایت های پی تی سی و هایپ و جمع اوری اطلاعات راجبعه این پروژه ذکر شده میتونم بگم صد در صد کلاهبرداری هست این پروژه سعی میکنه کلاهبرداری خودشو با الغابی مثل قرارداد هوشمند، برنامه غیر متمرکز، غیر قابل هک و تغییر ناپذیر و متن باز و از این چرت و پرتا ملتو به بازی بگیره در حالی که یک طرح پانزی بیش نیست و بازنده اصلی میدون اونهایی هستن که نتونستن زیر مجموعه جمع کنن و هر چه افرادی مثل شما با کمک به این جور پروژه ها و تبلیغات باعث میشن هم قوی تر بشن هم افراد بیشتری ازشون کلاهبرداری بشه جالبه در فرهنگ غرب به کلاهبرداری پانزی میگن کلاهبرداری تمام عیار چون از هیچ جا کم نمیاره در این طرح سرمایه از افراد جدید تولید میشه و متسفانه افرادی با وعده سرمایه گزاری کم یا ماهی تا 3500 اتر یا سالی تا 20000 اتر گول میخورن اخه سایت های هایپ که معمولا به سرعت اسکم میشن هم انقد سود نمیدن که این جور پروژه ها میدن از دوستان خواهش میکنم منطقی باشید ولی خب انتخاب با خودتونه امید وارم موفق باشید
اقای سربندی دلیلی نیست که این سایت اصلا اسکم بشه
چون پول مستقیم به ولت شخص واریز میشه و هیچ پولی تو سایت نیست که بریم برداشت کنیم
و یه چیز دیگه…..این همه شرکت هایی مثله سونی و ال جی و سامسونگ دارن یخچال و تلوزیون میسازن….خب اینا قطعا بیشتر از جمعیت خریدار لوازم تولید کردن و قطعا همشون فروش میره پس همیشه بالاخره یه سری ادم هستن که زیرمجموعه بشن
مثلا تو امریکا بازاریابی شبکه ای به حدی زیاد شده که به سختی زیرمجموعه جذب میکنند
ولی با این حال بازم افرادی هستن که زیر مجموعه کسایه دیگه بشن
انسان همش درحال تودلید مثل هستش پس از این بابات هیچکس ضرر نمیکنه چون اون فردی میخواد وارده شبکه بشه باید بدونه که آیا میتونه شخصی رو بیاره یا ن
احمق که نیست اگه ببینه نمی تونه ادم میره دنباله یکی دیگه پس هیچکس اگه عاقل باشه ضرر نمیده
شما حتی اگه تو غار هم زندگی کنی بالاخره دوتا ادم میشناسی که بیاریشون تو شبکه
پس نمیشه گفت کلاهبرداری چون پول شما خورده نمیشه!!