ثبت نام سایتها

سلام وعرض ادب
من کلیک بوک رو نصب کردم اما زیاد از داخل سایش اطلاعات ندارم بجز اطلاعاتی ک شما در آموزشتون دادید ومن تازه در سایت های کلیکی مشغول هستم طوری ک هنوز درآمدی نداشتم سوال اول اینکه سایت کلیک بوک هر کاری انجام میدم تبلیغاتش نمیاد
دومین مسئله اینکه من تا الان هیچ حساب الکترونیکی نداشتم اما با توجه به آموزش شما سعی کردم در بیت کوین (بلاکچین)ثبت نام کنم وحساب داشته باشم اما صفحاتش با چیزی ک شما آموزش دادید خیلی فرق میکنه و زیاد سر در نمیارم تاجایی پیشرفتم که کد ارسال شد به ایمیلم وحالا نمیدونم چکار کنم که وارد بشم داخلشو ازش استفاده کنم
سومین مسئله اینکه اگر داخل سایت فری بیتکو بخوام ثبت نام کنم اول باید ولت داشته باشم؟ولت همون حساب الکترونیکی هستش؟
در آخر ممنون از سایت بسیار عالی تونون ومتشکرم ازپاسخ به سوالات کاربران.

منم از کلیکسوری بخاطر این انجمن ممنونم چون تنها جاییه که کلیکر ها میتونن تبادل نظر کنن

در 02-02-1399.
افزودن نظر
  • 1 پاسخ(ها)

سلام

وقتی وارد حساب کلیک بوک شدی از منوی earn money وارد بخش View Advertisements بشو تا تبلیغات رو ببینی

آموزش محیط کاربری کلیک بوک هم توی کلیکسوری هست یه آموزش دیگه هم هست به اسم اصطلاحات سایت های کلیکی اگه اون رو بخونی و یاد بگیری با همه بخش ها آشنا میشی برای چیه

چون اکثر سایت ها بخش های مشابه به هم رو دارن

برای  فری بیتکو هم بعد از اینکه توی بلاک چین ثبت نام کردی از بخش receive آدرس کیف پولت رو بردار و توی فرم ثبت نام فری بیتکو وارد کن

کاردان پاسخ داده شده در 02-02-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید