زیرمجموعه در نئو
سلام خدمت همه دوستان
من یکی دوماهه توی سایت های کلیکی خارجی ثبت نام کردم و با کلیک خودم دارم زیرمجموعه میگیرم
البته سالها پیش با پی تی سی اشنا بودم و تازه کار نیستم
منتها یک مسئله کلافم کرده
من تا الان در نئو 14 تا در کلیک بوک ده تا و در اوجو یک عدد زیر مجموعه گرفتم(اجاره ایی)
در کلیک بوک تمام زیرمجموعه هام فعالن و تعدادی فقط میانگینشون کمه ولی کلیک رو میکنن
در اوجو که خیلی اینجا ازش شاکی بودن هم جهت تست یدونه گرفتم که فعلا دومین روزم کلیک زده
ولی مشکلم با نئو هست :/
زیرمجموعه هام اذیت میکنن
تا 47 کلیک روی میانگین مثلا 3 هست یهو غیر فعال میشن
پنج شیش تا باهم
الان یجوری شده از 14 تا زیرمجموعه ام فقط 3 تاشون کلیک زدن امروز
الباقی از دو روز تا شش روز لست کلیک شون بوده
خواستم ببینم چرا این مشکل پیش میاد و چون تعدادشون زیاده نمیتونم ده تا یهو تعویض کنم
صرف نمیکنه
پیشرفت در نئوباکس واقعا سخته چون باید اینو در نظر بگیری که مطمئن ترین سایت از نظر واریز درآمده
یعنی شما در نئوباکس میتونی 100% مطمئن باشی که اگه در حساب 2 دلار چه 2000 دلار داشته باشی بی شک بهت پرداخت میکنه چون پرداختش آنی و خودکار هست.
اما مسئله مهم اینه که رسیدن به درآمد در نئوباکس کار ساده و سریعی نیست و عکس اینه یعنی کار سخت و طولانی هست
اینکه ریفرال ها روزهای اولیه خوب کلیک میکنن علتش اینه که ریفرال هایی که به شما رسیده اکثرا کاربران جدید و تازه عضو بوده
افراد جدید در سایت های کلیکی هم ذهنیت درستی از این کار ندارن و روزهای اول به امید یه شبه پول دار شدن فعالیت میکنن و همه کلیک ها رو انجام میدن اما بعد چند روز میبینن اون چیزی که فکر میکردن نیست و به زمان نیاز داره برای همین بعد چند روز فعالیت سرد میشن و دیگه فعالیت نمیکنن برای همین میانگین کلیک شما میاد پایین
شما هم مطالب انجمن رو بخون و از تجربیات دیگران استفاده کن
دوست عزیز تفکر شما از ریشه غلطه مهم نیست یک ریفرال مثلا 3 روز کلیک کنه یهو 10 روز کلیک نکنه مهم اینه که ببینی در ماه چند کلیک کرده به عنوان مثال شما پلن گلدن هستی الان یک ریفرال کم و بیش کلیک کرده یه مدت پشت سر هم و یک مدت بعد گزشت چند روز ولی این مهم نیست باید ببینی در ماه ایا کلیکش به بالای 20 تا رسیده یا نه چون اگه به بالای این مقدار برسه یعنی به شما سود داده و متسفانه اکثر بچه ها فکر میکنن نوباکس یه سایت هست که هر کی عضو بشه زندگیش بهشت میشه و سایت هر ماه بهش سود کلان میده در حالی که اینجوری نیست وگرنه الان گدایی تو دنیا وجود نداشت شما سعی کن دید بهتری به امار ریفرال داشته باشی اکه ریفرالی کیلیک متوسط بالای 2 داشت یا حتی 2 داشت حتما تمدید بالای 90 روز انجام بده یا اگه یه ریفرال از پس هزینه خودش بر اومد 1 ماه دیگه نگرش دار تا ببینی ایا بازم سود میده یا ریفرالی که نمیتونه هزینه خودش در بیاره بزار سایت عوض کنه اگه تاثیر داشت بزار بمونه اگه نه خودت عوض کن امید وارم موفق باشی
یه چیزی که کمتر کسی توی اجاره ریفرال بهش توجه میکنه هزینه لغو اجاره است
اگر شما ریفرالی اجاره کنی و مدتش تموم بشه و تمدید نکنی یه مبلغی برای لغو اجاره ازت کسر این موضوع اهمیت تمدید ریفرال رو بیشتر مشخص میکنه
اگر میتونید ریفرال هایی که اجاره میکنید رو نگه دارید و تمدید کنید میتونید به فکر افزایش تعداد رف باشید
توجه به تمدید بلند مدت هم همینجا بیشتر خودش رو نشون میده
دوست عزیز علت اینکه گفتم 4 بعد از ظهر به دلیل اینکه به وقت ایران و هند هست و بیشترین جذب کاربرو فعالیت در شرق دنیا در سایت نوباکس همین 2 کشور هستن و علت اینکه گفتم 11 شب به بعد به دلیل اینکه بیشترین کاربران در غرب دنیا در سایت نوباکس در این ساعت فعالیت دارن که به ترتیب امریکا وونزولا هستن البته انتظار نداشته باشین معجزه بشه ولی بنده روری چند اکانت این ساعت ها و روز هارو تست کردم تاثیرش از 30 تا 60 درصد هست امید وارم موفق باشی
سلام ممنون از پاسختون … کم و بیش دنبال میکنم مطالب رو
یک سوالی به نظر شما زیرمجموعه هایی که غیر فعال میشن رو تعویض کنم یا بزارم وقتشون تموم شه و با پول بالانس زیرمجموعه جدید بگیرم ؟
به عنوان مثال الان حدود 10 تا غیر فعال رو بخام عوض کنم اندازه خرید 3 تا جدیده ! چیکار کنم به نظرتون
ممنون از هر دو دوست عزیز برای راهنمایتون
به عنوان اخرین سوال خواستم بدونم در تاپیکی فرموده بودین بهترین ساعت خرید روز دوشنبه 4 یا 11 هست که باید خودمون ببینیم کدوم بهتره
ولی ننوشتید 4 صبح یا عصر ،، همچنین برای ساعت 11 ظهر یا شبش رو مشخص نکردید این مورد هم بفرمایید ممنون میشم