سلام در خصوص پکیج تغییر آی پی سوالی داشتم !؟

پاسخ داده شده

من قصد دارم در سایت فری بیت کوین فعالیت کنم  با گوشی اندروید ولی VPN اختصاصی و آی پی اختصاصی ندارم … آیا با پکیج شما میتونم به طور اختصاصی وارد سایت بشم و به مشکل نخورم !؟

افزودن نظر
  • 12 پاسخ(ها)
    بهترین پاسخ

دوست عزیز در این سایت به هیچ وجه به لاتاری و قسمت قمارش فکر نکن چون 99 درصد مواقع ضرر ده هست این سایت کلیکی به هیچ وجه برای ریفرال گرفتن ساخته نشده بیشتر باید پلن های مختلف این سایت بشناسی و میتونم بگم اولین سایت کلیکی هست که کسی بدون سرمایه میتونه راحت پیشرفت کنه  مهم ترین چیز در این سایت RP چون شما میتونید باهاش مقدار رول بالا ببرید و هر چقدر RP بیشتری جمع کنید رول بیشتری میزنید مثلا از 10 درصد تا 1000 درصد البته این حرف بنده نیست من در این سایت فعالیت ندارم با یکی از دوستانم تماس گرفتم و ازشون خواستم تا تمام اطلاعاتی که دارن در این زمینه به بنده انتقال بدن و ایشون از این سایت ماهی 250 دلار درامد دارن امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 22-01-1399.
    افزودن نظر

فری بیتکوین اصلا رو آی پی و  VPN حساس نیست ، فقط اگه کسی قبلا با همون آی پی کلیم کرده بهت میگه که با این آی پی یکی اومده و مثلا باید انقدر دقیقه صبرکنی تا یک ساعت ازش بگدره
    اون قسمتش هم که با پوینت میتونی درصد اضافه بگیری باز خودش بهت میگه که چون با VPN اومدی نمیتونی از دوتای بالاییش استفاده کنی.
    منظور اینکه میفهمن با VPN  اومدی ولی ایرادی نداره براشون. نگران اینکه گیر بدن نباش.

افزودن نظر

یعنی هیچ ایراد یا خطایی به وقته برداشت
    پیش نمیاد !؟
    چون این سایتها به وقته برداشته که معلوم میشه مسدودی یا نه !!

تازه وارد پاسخ داده شده در 22-01-1399.
    افزودن نظر

نه هیچی ، اصلا نگرانش نباش
    همونطور که گفتم فقط تو صفحۀ ریوارد پوینت RP خودش بهت میگه که مثلا 1000% با VPN کار نمیکنه . همین

افزودن نظر

بله ممنون از کمکت
    خودتون فعالیت دارید ؟ باارزش هست وقت بذاریم؟

افزودن نظر

من فقط  همون ساعتی یکبار میرم کلیم میکنم ، قسمت شرط بندیش (یا نمیدونم اسمشو چی بگم اینجا) نمیرم  راستش .
    ولی بهرحال یکی از معتبرترین و قدیمی ترین هاست.

افزودن نظر

البته این سایتم روش و استراتژی برای خودش داره تا بشه به درآمد مناسبی رسید … یه سایتی رو مطالعه میکردم که خیلی حرفه ایی و البته دلسوزانه روشه صحیح کسب درآمد از فری بیت کوین رو آموزش داده بود حالا خودم طبق اون آموزش راغب شدم که فعالیت کنم

افزودن نظر

امیدوارم موفق باشی ولی یادت باشه طمع نکنی . همیشه اونقدری بذار که بتونی ببازیش !
    یادت باشه توی شرط بندی یا قمار یا هر اسمی که روش میذاری ، همیشه یه درصدی یه نفع صاحب خونه س . هیچ استراتژی ای وجود نداره که بتونی بگی همیشه میبری .

افزودن نظر

اتفاقا این آموزش به هیچ عنوان سفارش به بازی و قمار نمیکنه و کاملا اون رو غیر اصولی و اخلاقی و ضرر می‌دونه … استراتژی اون نحوه صحیح استفاده از امتیازات RP هستش ! اون میگه تیکه بلیط لاتاری رو بردارید چون از شانس کمی برای برنده شدن برخورداریم و به جای آن با هربار رول زدن امتیاز RP بیشتری بدست بیاریم

آره  منم اونو برداشتم و بجاش RP میگیرم

در 22-01-1399.
    افزودن نظر

ممنون محمد جان … بله دقیقا هم همینه که فرمودی . بهترین کار استفاده مناسب از امتیازهای RP هستش که با پلن های مختلف وجود داره …. فقط من هم به تازگی آشنا شدم اگر ممکنه از دوستت بپرس که من با وی پی ان معمولی وارد شدمو اصلا وی پی ان اختصاصی ندارم آیا برام مشکل ساز میشه موقع برداشت !؟

افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید