اقای سربندی ممنون میشم پاسخ بدین

پاسخ داده شده

باسلام 

• جناب سربندی میشه به عنوان قدیمی تر این کار منو راهنمایی کنید که این کار ارزش وقت گزاشتن داره یه نه ؟ اگه مشکل حساب اینترنتی رو نداشتم خودم از حساب بانکیم زیرمجموعه میخریدم ولی با این اوصاف احساس میکنم پیشرفتم بسیبسیار لاک پشت واره ، باتشکر 
تازه وارد سوال شده در 21-01-1399 در گوناگون.
افزودن نظر
  • 1 پاسخ(ها)
    بهترین پاسخ

دوست عزیز بنده بعد هشت سال و نیم به درامد تقریبا  ماهی 10000 دلار از سایت های کلیکی و 20000 دلار از مایین کردن رسیدم اگه شما بدون سرمایه بخوایین شروع کنید امکان نداره زیر 2 سال به نتیجه برسید حتی بعضی از سایت ها هستند که بدون ضرر نمیشه به سود رسید مثل سایت اوجووو یا سایت هایی که بدون سرمایه گزاری نمیشه به سود رسید مثل اسکارلت و غیره به نظر من شما قبل از فعالیت در این زمینه باید حتما حساب اینترنتی داشته باشید وگرنه در سایت های معتبر به مشکل میخورید البته هر چند بعضی سایت ها حساب مربوط به بیت کویین قبول میکنن در ضمن فعالیت در این سایت ها بسیار سخت هست چون در وحله اول شما باید صبر کافی داشته باشید و دوم معلومات درست و سوم هزینه این کار البته سایت های پی تی سی مثل یک کوه میمونن زمانی که شما شروع میکنید مثل بالا رفتن از کوه هست ولی زمانی که به قله برسید پایین اومدن خیلی اسونه زمانی که کسی اولش شروع میکنه ممکنه تا 2 یا 3 سال اصلا سود نکنه ولی بعد از اون کم کم هر ماه سودش بیشتر میشه تا جایی که ممکنه از یک سایت سود بین 500 تا 1500 دلار داشته باشه و در این زمان دیگه خیالش از ضرر کردن راحت میشه و میتونه حتی 2 یا 3 اکانت در سایتی که فعالیت میکنه بسازه یا در سایت های معتبر دیگه شروع به فعالیت کنه همه چی بستگی به تلاش خودتونه  امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 21-01-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید