بعد چهار ماه فقط یک دلار???
باسلام
من سه روزه که عضو شدم ، هرروز هشت تا تبلیغات به من نشون میده که قیمت هر کدوم 0.001دلاره
خب این مقدار خیلی کمه ، ینی بعد از دوماه من فقط نیم دلار دارم ، ینی باید چهار ماه بیام که بشه یک دلار تازه بتونم زیرمجموعه بخرم ، خیلی واقعا مسخرست
تو توضیحات سایت گفته بود که بعد از دوماه قادر به خریدن ریفرال هستید
شما پکیج این سایت دریافت کنید که قیمتش واقعا به صرفه هست و با انجام مینی جاب و افر ها از خود سایت مبلغی تقریبا 2 تا 5 دلار دریافت کنید و باهاش ریفرال بگیرید و قیمت ریفرال اگه زیر 250 تا ریفرال داشته باشی 0.20 دلار هست و بسته به تعداد ریفرال تا دونه ای 0.27 دلار میرسه امید وارم موفق باشی
دوست عزیز با نرخ 0.001 دلار و با 8 تا 10 اگهی میشه ماهی 30 سنت تقریبا و در 2 ماه میشه 60 سنت که میشه باهاش 3 ریفرال خرید در ضمن مزیت این سایت نسبت به سایت های دیگه اینه که در پلن استاندارد ارزش کلیک شما 0.001 دلار هست ولی ارزش کلیک زیر مجموعه اجاره ای 0.005 هست یعنی 5 برابر خودتون امید وارم موفق باشی
میبخشید برای خرید زیرمجموعه اجاره ای بابت هر کدومشون چقد اجاره باید بدم?
برای خرید زیرمجموعه چون حساب اینترنتی ندارم راهی جز صبر کردن نیس؟ چون هزینه ایجاد حساب اینترنتی خیلی بالاس
آقاى سربندى عزیز، من پکیج سایت رو خریدم ولى متاسفانه بعد از نصب کار نکرد. از طرف سایت هم گفتن که مشکل سرعت پایین اینترنتمه (البته خود نرم إفراز هم همین ارور رو میده). ولى سرعت اینترنتم ٨ مگ هست و من موندم چیکار کنم
دوست عزیز خیلی از برنامه ها هستن ورودی خودشونو تا یک حد خاص تنظیم میکنن مثلا ممکنه شما یک بازی دانلود کنید و کامپیوتر شما قوی باشه ولی تنظیمات بازی روی حالت low باشه با اینکه کامپیوتر شما قوی هست ولی لگ داره علت اینه تنظیمات گرافیک باید روی حالت high باشه چون هر برنامه ای براش یک حد تعریف شده و اگر بالا یا پایین تر از اون باشه ممکنه دچار باگ بشه برای رفع این مشکل برنامه هایی دانلود کنید که سرعت اینترنت کنترل کنن اگه مشکل حل نشد برنامه دانلود شده مشکل داره البته من از این پکیج استفاده نکردم ولی خیلی ها راضی بودن امید وارم موفق باشی