درموردneobux

سلام حداکثر تعداد کلیک زیر مجموعه فقط تا 4تا کلیک حساب میشه؟؟ یعنی اگه طرف 8 کلیک هم بکنه بازم اون 4تا کلیک رو حساب میکنه؟

بعد یه چیزه دیگه….مفهوم این جملات چیه؟

You can activate AutoPay to extend your referrals’ next payment date.
On the first click each referral makes per day, you’ll pay to keep him/her for an extra day.
This is a fast, easy and inexpensive way to keep your referrals.
Also, you’ll save 15%.

افزودن نظر
  • 5 پاسخ(ها)

دوست عزیز در سایت دو 2نوع تبلیغات داریم 1. تبلیغات ثابت که اون 4 تا پایینی هستن که رنگشون نارنجی هست 2.تبلیغات در بالا که متغییر هست یک روز 6 تاس یک روز 8 تا و در مورد جفت این تبلیغات برات در حالت استاندارد گفتم با بالا بردن پلن این تبلیغات اضافه میشه مثلا تبلیغات اصلی از 4 به 8 و از 8 به 12 میرسه و هر زیر مجموعه ای چه مستقیم چه اجاره ای تنها در زمانی که روی تبلیغات اصلی که به رنگ نارنجی هست کلیک کنه پورسانتش برای شما واریز میشه پس یک زیر مجموعه حداکثر 4 تا کلیک میتونه بکنه ولی توجه داشته باش اگر زیر مجموعه مستقیم داشته باشی و اون زیر مجموعه پلن خودشو اپگرید کنه تبلیغات اصلی براش بالا میره در نتیجه ممکنه به جای 4 کلیک در روز حتی 8 کلیک هم برای شما انجام بده ولی این فقط برای زیر مجموعه مستقیم هست نه اجاره ای و در مورد جملات انگلیسی پایین به شما میگه اگر اتوپی برای ریفرال شما فعال باشه و ریفرال شما در هر روزی که  کلیک کنه شما ملزم به این هستید که هزینه نگهداری اون پرداخت کنید و این برای شما سریع هست و اسان و راه خوبی هست برای نگه داشتن ریفرال و همیشه 15% تخفیف میگیرد امید وارم موفق باشید

کاردان پاسخ داده شده در 11-01-1399.
    افزودن نظر

خیلی ممنون

پس یعنی اگه زیرمجموعه ی اجاره ای پلن خودشو ارتقا هم بده بازم فقط همون چهارتا کلیک حساب میشه؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 11-01-1399.

درسته فقط به زیر مجموعه مستقیم تعلق میگیره

در 11-01-1399.
    افزودن نظر

توی پلن گلدن 9 تا تبلیغ استاندارد هست و اگه همه رو کلیک کنه 9 تا کلیک برات حساب میشه

افزودن نظر

برای من پلن اخر 9 تا میده چرا اینجوریه 🙂

افزودن نظر

من که گلدن خریدم 9 تا داد بعد زیر مجموعه هایی هم داشتم که 9 تا کلیک ازشون ثبت میشد

افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید