سرورمجازی

سلام با سرور مجازی می توان در سایت های کلیکی چند حساب داشت

افزودن نظر
  • 7 پاسخ(ها)

دوست عزیز من این کارو نکردم به جاش 1 خط مخابراظ و 3 خط موبایل گرفتم و 1 پی سی و 3 تا لپ تاب(لازم نیست حتما گیمینگ باشه فقط بتونه سایت بالا بیاره بسته) و هزینش نسبت به وی پی اس 80% کمتره البته شما میتونید جفتش امتحان کنید امید وارم موفق باشید

کاردان پاسخ داده شده در 11-01-1399.
    افزودن نظر

میشه با سرور مجازی چند تا اکانت مثلا تو نوباکس ساخت و اگه میشه حدوددا چند تا ؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 09-10-1399.
    افزودن نظر

اگه میخوای حساب ها رو زیر مجموعه هم کنی سریع متوجه میشه و همه حساب ها مسدود میشن

کاردان پاسخ داده شده در 09-10-1399.
    افزودن نظر

سلام ممنون ولی اگه زیر مجموعه نگیرم نمیفهمن؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 09-10-1399.
    افزودن نظر

اگر زیر مجموعه هم نکنید فقط در روز با یکی از حساب ها میتونی فعالیت کنی

کاردان پاسخ داده شده در 10-10-1399.
    افزودن نظر

اگه یه وی پی ان خیلی قوی دانلود کنم چی و مثلا تو لپتاپم چند تا ویندوز داشته باشم مثل ویندوز لینوکس احتمالا اسمشو دقیقه یادم نیست  اینا رو انجام بدم بازم سایت میفهمه؟ واحتی اگه فقطط موقع برداشت بخااد منو تو لیست سیاه بندازه اکانتای فیکمو زیر مجموعه یه اکانت واقعی کنم چی ؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 10-10-1399.
    افزودن نظر

ببین اطلاعاتی که سایت ها میتونن از طریق مرورگر بدست بیارن یکی آی پی اتصال به نت هست یکی هم مک آدرس دستگاه البته این مک آدرس رو کمتر سایتی سراغش میره

تو مک آدرس رو نمیتونی تغییر بدی چون روی سخت افزار نصب شده مثل شماره شاسی ماشینه

حالا ربطی هم نداره بری وی پی ان قوی دانلود کنی یا لینوکس و اینچیزا توی سایت های دیگه میتونی اما توی مثلا نئوباکس نمیتونی و میفهمن

بعد اصلا چرا دنبال چند حسابی همون یه حساب رو به نتیجه برسون کافیه

دانشجو پاسخ داده شده در 12-10-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید