آقای سربندی
ببخشید که هی سوال میپرسم…..
داخله انجمن یادمه نوشته بودید که 1سال تا 1سال و نیم طول میکشه تا داخله سایت NEOBUX پیشرفت کنیم……..
این رقم رو بر چه اساسی گفتید؟ومیشه از اشتباهاتی که کردید برامون بگید تا ما مرتکب اون اشتباهات نشیم؟
الان شما با این سایت چقدر درامد دارید؟
بنده 4 اکانت در این سایت دارم که متوسط درامد 2 تاشون میشه 2300 دلار و قدیمی تره که برای 8 سال پیشه 3500 دلار و یکیش جدیده که هنوز به سود نرسیده و هر چی در میارم بابت پیشرفت خرج میشه و اولین اکانت من تقریبا 2 سال طول کشید تا به سود رسید چون در اون زمان نمیدونستم چه طوری ریفرال مدیریت کنم و منظور من از سود این نیست که شما فکر کنید بعد یک سال یا یک سال و نیم قراره مقادیر بالای 1000 دلار سود داشته باشید منظور من اینه که از ضرر یا تسویه حساب وارد سود میشید اونم تقریبا بسته به تجربه خودتون بین 100 تا 500 دلار و کم کم با خرید ریفرال تا سقف مورد نظر و بعد از اون غربال مکرر و بعد تمدید بلند مدت و بعد از این پروسه گرفتن سود متاسفانه 99 درصد افرادی که در این جور سایت ها فعالیت دارند تا نصف این پروسه میان و بعد پشیمون میشن یا بهونه میارن وقت تلف کردنه در حالی که اینجوری نیست بدون هیچ چیز بدون تلاش به دست نمیاد اگر نتونیم تلاش کنیم خب غذا خوردن هم سخته و بنده اشتباه های زیادی داشتم مثلا در اوایل با خودم میگفتم 100 زیر مجموعه میگیرم و ببینم چی میشه ایا سود میده یا نه در حالی که مدیریت خیلی مهمه و عوض کردن زیر مجموعه هایی که اصلا فعالیت ندارن یا تمدید بلند مدت زیر مجموعه هایی که کلیک متوسط بالای 2 یا در همین حدود دارن امید وارم موفق باشی
خیلی ممنون
خداهرچی که میخوای بهت بده اقای سربندی