افتتاح حساب اسکریل برایneobux
سلام دوستان من میخوام یه حساب اسکریل باز کنم
طبق چیزی که فهمیدم باید برای انتقال و برداشت درامدم باید حسابمو وریفایش کنم……شما دوستان چطوری این کارو میکنید؟مدارک یکی از اشنایان خودتون رو برای وریفای کردن استفاده میکنید؟
بعد یه چیزه دیگه….من چطوری باید neobuxرو شارژ کنم؟؟قبلا راه حل رو داخله انجمن خوندم ولی موقعی که میزان مبلغ رو انتخاب میکنم و و فیلتر شکنو روشن میکنم صفحه neobuxبسته میشه و نمیتونم دکمه رو بزنم؟؟چیکار کنم؟
دوست عزیز به نظر من بدید همین سایت براتون انجام بده سایت های دیگه هم حساب ویرفای میکنن ولی نه با جیمیل خودتون در حالی که در این سایت با مشخصات کامل خودتون انجام میشه و هزینش نسبت به سایت های دیگه واقعا مناسب تره البته تعریف نمیکنم دارم واقعیتو میگم شما میتونید برای اثبات حرف های من میتونید سرچ کنید و قیمت هارو ببنید و زمانی که میخواین نوباکس شارژ کنید زمانی که مبلغ تنظیم کردید برای باز کردن حساب اینترنتی مورد نظر خودتون باید وی پی ان انتخاب کنید که موقعیت مکانیش با موقعیت مکانی کیف پول شما یکی باشه مثلا اگه کیف پول شما برای ایتالیا باشه وی پی ان هم باید برای ایتالیا باشه و بعد وارد حساب بشید و انتقال بدید بعد از انتقال فیلتر شکن خاموش کنید و برای برداشت از نوباکس اصلا موقعیت مکان مهم نیست و راحت میتونید برداشت بزنید امید وارم موفق باشی
سلام اگه فامیلی خارج داشته باشی میتونی از مدارک اون استفاده کنی یا اصلا بگی اون حساب رو افتتاح و وریفای کنه و اطلاعاتش رو بده بهت اما به نظر من میتونی بدی کلیکسوری با مشخصات خودت برات وریفای کنه اینجوری خیالت راحتره که حساب به نام خودته
برای شارژ نئوباکس هم خیلی گفتیم
کلا مراحل رو انجام بده بره جلو تا پیام عدم دسترسی اسکریل نمایش داده بشه بعد اونجا آی پی رو تغییر بده و ه مون صفحه رو رفرش کن درست میشه
خب من موقعی ای که مبلغ رو مثلا 10 دلار میزنم و میخوام دکمه اسکریل رو بزنم که وارد صفحه سایت لاگین اسکریل بشم……باید پی وی ان رو روشن کنم و اینطوری صفحه neobux بسته میشه
الان امتحان کردم ولی یه ارور میده:We are unable to process this payment.
باید چیکار کنم؟
ویک سوال اساسی دیگه
من اگه با مدارک خودم که میدم به همین وبسایت تا برام حساب بسازه
خب اونا شک نمیکنند که من ایرانی هستم ولی با ای پی یه کشور دیگه دارم از خدماتش استفاده میکنم؟

دوست عزیز سایت با ایرانی بودن یا نبودن شما مشکلی نداره مشکل اصلی ای پی و موقعیت شماست که براشون مهمه وگرنه اگه به ایرانی بودن بود که دیگه هیچ ایرانی در خارج از کشور وجود نداشت
دوست عزیز مراحل درست پیش رفتید این پیغام زمانی میاد که شما حداقل واریز رعایت نکردید دقیقا چه مقدار پول میخواستید انتقال بدید
البته امتحانی بود چون اصلا هنوز حسابی ندارم میخواستم قبل از خرج کردن مطمئن بشم