آی پی دیتای موبایل

با سلام و خسته نباشید

آیا استفاده از وایفای هاتسپات دیتای گوشی برای سایت های کلیکی کار درستی است ؟ و آیا آی پی آن در استفاده های مکرر تغییر میکند ؟

تازه وارد سوال شده در 01-01-1399 در سایت های کلیکی.
افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

رنج آی پی تغییر نکنه مشکلی نداره

هر شهر هم رنج آی پی خودش رو داره پس توی یه شهر اگه باشی و آی پیت تغییر کنه مشکلی پیش نمیاد

دانشجو پاسخ داده شده در 01-01-1399.
    افزودن نظر

با عرض ادب و احترام عید به شما تبریک میگم دوست عزیز ما یک ای پی داریم و یک ای پی رنج هیچ کدوم از سایت های کلیکی به ای پی حساس نیستن چون با ایران کم و بیش کنار اومدن و عملا تحریم بی معنی شده پس از بابت ای پی مشکلی نیست(البته فقط در سایت های کلیکی نه در سایت های نظر سنجی ) ولی ای پی رنج بسیار متفاوت از اون چیزی هست که ما فکر میکنیم تمام ای پی ها بر اساس منطقه ای مشخص دسته بندی میشوند پس اگر ای پی شما تغییر کند ولی در ای پی رنج مثلا تهران هنوز باشه  هیچ مشکلی پیش نمیاد به عنوان مثال من ای دی اس ال دارم یا اینترنت مخابراط زمانی که من مودم خودمو ریست یا خاموش و روشن کنم ای پی تغییر میکنه و اگه قرار بر این موضوع بود خب من از تمام سایت های کلیکی بن میشدم ولی چون ای پی رنج من تغییر نمیکنه پس در سایت برام مشکلی پیش نمیاد امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 02-01-1399.
    افزودن نظر

البته اینم من اضافه کنم که اگه شما حتی به شهر دیگه ای هم بری بازم برات مشکلی پیش نمیاد ولی چون رنج آی پی تغییر کرده ازت سوال امنیتی رو درخواست میکنه که توی اکثرا سایت ها همون تاریخ تولد هست که قبلا ازتون پرسیده بوده

ولی زمانی مشکل ایجاد میشه که شما در یه روز چندین بار آی پی تون تغییر کنه چون این دیگه غیر طبیعیه

دانشجو پاسخ داده شده در 02-01-1399.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید