اوجوو و نرخ کلیک رفرالها
سلام به همه
یک سوال از اقای سربندی عزیز
در مورد سایت اوجوو امروز جدول تعرفه و قیمتها رو دیدم و با اعدادی که شما در اول تاپیک گذاشته بودید مطابقت دادم
یک سوال : در لیست سایت اوجوو قیمت کلیک رفرالهای اجاره ای به ازای هر کلیک 0.001 دلار در پلن privilege هست
شما گفتید که : سودمن در اوجوو 8000 ریفرال متوسط کلیک روزی 2.89 سود مقدار درامد هر کدوم در روز میانگین 0.015 دلار
این مقدار میانگین روزانه یعنی 0.015 چطور به دست امده لطفا راهنمایی کنید
با حسابی که من میکنم از سایت اوجوو من خیلی پول از دست میدم
خواهشا راهنمایی کنید
دوست عزیز در اول باید بگم که سایت 3000 ریفرال منو گرفت و به جاش هزینه ی خریدشونو بهم داد و علت جویا شدم گفتن مشکلات اقتصادی و الان 5000 تا ریفرال دارم و در مورد اینکه میگید میشه 0.001 درسته برای همین گفتم استراتژی های منو مو به مو اجرا کنید در سوال های قبل که همین موضوع پرسیده بودن من گفتم نرخ کلیک در این سایت به هیچ وجه مهم نیست مهم اینه که زیر مجموعه شما چه تعداد تبلیغ 30 ثانیه ای ببینه و این موضوع مهمه اگر قرار باشه یک زیر مجموعه برای شما فقط کلیک 5 ثانیه ای بزنه باید نرخ کلیکش روزی بالای 7 باشه که همچین زیر مجموعه ای کم پیدا میشه و تنها مزیت این سایت اینه که اکثر زیر مجموعه ها معمولا تبلیغات 30 ثانیه ای میبینن و همین موضوع خیلی کمک میکنه الان من زیر مجموعه دارم روزی 6 تا کلیک میکنه ولی پول اتوپی خدش در نمیاد ولی زیر مجموعه دارم روزی 3 کلیک میکنه و روزی 0.0225 دلار به من سود میده و اگه شانس داشته باشی معمولا لز هر 20 زیر مجموعه که بگیری یکی از اونها ممکنه تبلیغات 60 ثانیه ای ببینه که عالی میشه امید وارم موفق باشی