رفرال هاى اوجو😔

با سلام

حتى فعال ترین رفرال ام هم هزینه اجاره خودش رو درنمیاره😔

به نظرتون با این وضع کار با سایت کلیکى فقط وقت تلف کردن نیست؟؟؟

چیکار کنم به نظرتون؟ خواهش میکنم یه راهنمایى بکنین. بدجور ناامید شدم

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

به نظر من در بورس کار کنید.هزینه ای هم که برای رفرال و اکانت خریدن در سایت های کلیکی صرف میکنید را هم صرف آموزشش کنید

اگر هم اهل ریسک نیستید و میترسید سرمایتون را از دست بدید فقط عرضه های اولیه را بخرید (عرضه های اولیه سهام هایی هستن که تقریبا بدون ریسک و با سود بالا که خود سازمان بورس در اختیار افراد مبتدی قرار میده و معمولا دوروبره 100 الی 200 درصد سود میدن در کوتاه مدت) اینجوری ماهی دوروبره 500 -600 هزار تومن سود میکنید

فقط مشکل اینجاست که عرضه های اولیه تعداد محدودی دارن و نمیشه بیشتر سفارش داد

ولی میتونین  با مشخصات پدر مادر و  افراد دیگر خانوادتون هم اکانت باز کنید و به نام اونا هم عرضه اولیه بخرید اینجوری درامدتون چند برابر میشه

دانشجو پاسخ داده شده در 28-12-1398.
    افزودن نظر

سلام
    به نظر من اگر توصیه های اقای سربندی را رعایت کنید به نتیجه می رسید
    ایشان بزرگواری کردن و تجربه هایش را بدون چشم داشت بصورت شفاف در اختیار ما ها گذاشتن
    من توصیه های ایشان را گوش دادم
    و بعد از مدتها از 1ِ.1 دلار زیان خلاص شده
    و وارد سود شدم
    دیرروز به نیم دلار سود خالص رسیدم
    درسته مقدار کمه ولی مهم اینه که راه را درست امدیم

تازه وارد پاسخ داده شده در 28-12-1398.
    افزودن نظر

سلام دوستان به دلیل مشکلات مالیاتی چند هفته هست که نمی تونم در این انجمن فعالیت داشته باشم ولی حداکثر تلاشم میکنم پاسخ شما دوستان بدم در مورد سوال شما که گفتید سود کم کرده سایت این مشکلات مقطعی هست و لازمه همیشه براش اماده بود حتی یه مقطعی در سال پیش این سایت فیلتر شد که معلوم شد از فیلترینگ ایران بوده و من برای این جور موقع ها از وی پی اس استفاده میکنم و در مورد کم شدن سود تا 2 ماه دیگه درست میشه ودر مورد اینکه شما میگید وقت تلف کردنه این کاملا اشتباه هست شما کافیه فقط 5 دقیقه در روز پای این سایت بشینید میتونید برای اثبات حرف من خودتون زمان بگیرید و شما از 24 ساعت زمان 23:55 ساعت دیگه زمان دارید تا به کار های دیگه خودتون برسید پس این حرف مورد قبول نیست که بگیم تمام وقت منو گرفت در ضمن تجربه به من ثابت کرده هیچ وقت سود یک سایت کلیکی مهم نیست بلکه ثابت بودنش مهمه مثل سایت neobux .ojoooیا کلیک بوک یا کلیک استریا این سایت ها ممکنه سود کم کنن یا زیاد ولی در طول سال ها به طور مکرر واریز داشتن و خواهش من اینه تمام استراتژی هایی که میگم به طور دقیق انجام بدید کوچکترین اشتباهی برای ما ایرانی ها که دلار 10 برابر برای ما حساب میشه یعنی 10 برابر ضرر امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 29-12-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید