مدیریت رفرال

خسته نباشید.در مورد مدیریت رفرال در نئوباکس با عضویت گلدن سوال دارم.چه درصدی کلیک میکنن باید عوض بشن؟ با چه درصدی که کلیک میکنن باید نگهشون دارم؟رفرالهایی که کلیک‌نمیکنن بعد از چند روز باید عوض بشن؟ممنون میشم راهنمایی کنید. چون این کار نیاز به تجربه داره و من تجربه ای ندارم و چون سرمایه گذاری کردم اگر درست مدیریت نکنم خیلی ضرر میدم. سپاس

افزودن نظر
  • 2 پاسخ(ها)

این سوال ها تکراریه و بارها بارها توی همین انجمن پرسیده شده و دوستان پاسخ دادن

شما باید همه چیو با هزینه بسنجی باید ببینی اون ریفرال با عضویت گلدن چقدر برات هزینه داشته و ببینی درصد کلیکش چند باشه پول خودش رو درمیاره

برای کسانی که تاره کارن اگه پول خودش رو دربیاره کافیه

ریفرالی هم که کلیک نمیکنه نهایتا بعد 5 تا 7 روز باید تعویض شه البته اگه بخواین تعویض کنید چون تعویض ریفرال به مقدار سرمایه و ریسک پذیری شما بستگی داره چون ممکنه 7 سنت بدی تعویض کنی اما با اون ریفرال هم کلیک نکنه

نکته اصلی ولی اینه که باید بتونید تمدید بلند مدت بکنی اگه نمیتونی بکنی شاید ضرر بدی

دانشجو پاسخ داده شده در 27-12-1398.
    افزودن نظر

دوست عزیز در مورد سوال شما باید بگم من اکانت شمارو یک اکانت لول پایین نمیبینم اصلا با خودم میگم شما 4000 نفر ریفرال دارید در این سایت از 1750 ریفرال به بعد هزینه اتوپی میشه روزی 0.0077 دلار ودر عضویت گلدن هر گلیک 0.01 دلار هست یعنی اگر یک زیر مجموعه فقط 30 کلیک در ماه که مقدار نا چیزی هست انجام داده باشه به شما 0.07 سنت در ماه سود داده تازه اینی که گفتم فقط برای اثبات سود دهی این سایت بود وگرنه هیچ ادم عاقلی ریفرالی که 1 کلیک در روز کنه نگه نمیداره حتی اگر همه این 4000 تا رفرال روزی 1 کلیک کنن سود خالص در ماه میشه 260 دلار حالا فک کن شما با این 260 دلار چند زیر مجموعه میتونی بازیافت یا به قول من غربال کنی تازه اینهایی که میگم بازم غیر علمی هست چون هیچ ادم عاقلی 4000 زیر مجموعه رو اتوپی براش نمیزاره بلکه تمدید بلند مدت میکنه و ریفرال هایی که کلیک نمی کنن سعی کن بزاری سایت مجانی عوض کنه ولی اگه در استانه ور شکست شدنی خودت عوض کن امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 29-12-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید