فعالیت در نئوباکس
سلام
ممنون بابت راهنماییهاتون. میخواستم بدونم منظورتون از فعال بودن در سایت نئوباکس چیست؟آیا بازی کردن و یا مدام آنلاین شدن جزو فعال بودن حساب میشود؟ و اینکه در مورد زمان رفرال گیری که گفتید من ۲۵۰ تا زیر مجموعه دارم و هر هفت روز میخوام رفرال بگیرم، آیا باید چهارشنبه تا پنجشنبه ساعت ۱۲:۳۰ ظهر، ۱۶ و ۲۳ رفرال اجاره کنم؟ آیا عوض کردن رفرالهایی که کلیک نمیکنند درست است یا باید ۱۴ روز صبر کنم تا خود سایت رایگان آنها را عوض کند؟
دوست عزیز منظور از فعال بودن انجام دادن کلیک های روزانه سایت هست یکسری از افراد در این سایت فقط 4 کلیک روزانه برای دریافت پول زیر مجموعه ها انجام میدن و در مورد زمان اجاره زیر مجموعه شما این سه زمان امتحان کنید ببینید کدوم بهتره و روزش هم مناسب هست و در مورد عوض کردن ریفرال هایی که سود ده نیستن بهتره صبر کنید خود سایت عوض کنه ولی اگه متوجه شدید که در حال ور شکست شدن هستید باید عوض کنید و در غیر این صورت بزارید سایت خودش عوض کنه و به طور پیوسته عملکرد زیر مجموعه ها انالیز کنید مثلا من یک زیر مجموعه دارم در 1 ماه 30 کلیک داشته پس 30 سنت درامد برای من کسب کرده و 18 سنت برای اتوپی بوده پس برای من 12 سنت کار کرده و این زیر مجموعه تا زمانی که بالای 1500 تا زیر مجموعه برسم قابل قبول هست و شما میتونید عضویت های پلاس خریداری کنید تا مزایا خاص بهتون تعلق بگیره مثلا اگه شما عضویت گلدن پلاس که قیمتش 460 دلار سالانه هست خریداری کنید یکی از مزایای که بهتون میرسه اینه که اگه یک زیر مجموعه 14 روز کلیک نکنه سایت به عنوان جبران ضرر به جای اون به مدت 16 روز یک ربات به شما میده که روزی 4 کلیک میکنه در واقع انگار شما در یک ماه یک زیر مجموعه داشتید با کلیک متوسط 2 فکر کنم پاسخ سوال شما رو دادم امید وارم موفق باشی