نئوباکس
سلام
وقتتون بخیر. میخواستم بدونم آیا با اینترنت خط ثابت همراه اول در نئوباکس کلیک کنم مشکلی پیش میاد؟ و اینکه آیا بهترین زمان برای گرفتن رفرال دوشنبه ۱۲:۴۵ تا سه شنبه ۴:۳۰ هست و واقعا ساعت و روز رفرال گرفتن مهم هست؟ چه زمانی برای گرفتن رفرال بهتر هست؟
دوست عزیز در مورد سوال شما باید بگم هیچ مشکلی پیش نمیاد فقط اگه 2 نفر با یک ای پی یک اگهی کلیک کنن سایت متوجه میشه و به طور انی 2 اکانت بلاک میکنه و در مورد سوال دوم شما طبق نظر ادمین سایت neobux روز . ساعت و فعالیت شما مهمه به نظر من اگه روز برای شما مهمه دوشنبه تا سه شنبه برای کسانی که 250 زیر مجموعه دارن و برای بالای 250 تا 1000 چهاذشنبه و بالای 1000 از چهار شنبه تا پنج شنبه و ساعت دوازده و نیم و چهار بعد ظهر ویازده شب امتحان کنید ببنید کدومش براتون خوبه و سعی کنید فعالیت مکرر در این سایت داشته باشید تا سایت جز الویت ها قرارتون بده امید وارم موفق باشید
ممنون از شما.منظورتون از فعالیت فقط کلیک کردن آگهیها هست؟ و اینکه من الان ۲۵۰ تا رفرال دارم و هر ۷ روز ۱۰۰ رفرال میگیرم باید آخر هفتهها و دقیق سر ساعت مثلا ۱۱ شب یا ۱۲:۳۰ ظهر یا ۴ صبح رفرال بگیرم و بعد از کارکرد رفرالها بفهمم که چه زمانی مناسب بوده؟ و اینکه آیا رفرالهایی که ۱ هفته کلیک نکردن باید تعویض بشن یا اینکه صبر کنم ۱۴ روز بشه و خود سایت عوضشون کنه؟