آفرها و مینی جاب های سایت های کلیکی
سلام دوستان جهت انجام آفرها و مینی جاب ها از چندین افزونه .ی پی ان استفاده کرده ام ولی باز هم تشخیص می دهند اگر کسی تجربه دارد و توانسته آفرها و مینی جاب هاراانجام دهد لطفا راهنمایی کند طوری که باز مطلبش حذف نشود وبرای برداشت از سایت های کلیک یونیورس و کلیک اکسپرس بایی یکبار پول واریز کرد خواهشا پاسخ ها را حذف نکنید اگر جواب سوال هایمان را در سرچ کردن بدست می آوردیم اینجا سوال نمی کردیم
برای انجام مینی جاب ها اول باید بدون وی پی ان وارد اون بخش بشید و بعد وی پی ان رو روشن کنید و بعد راست کلیک کنید و reload frame رو بزنید.
ولی با وی پی ان های معمولی انجام ندید چون یا وسطش خطا میزنه یا اگر هم انجام بدید ممکنه پولش به حسابتون ریخته نشه.
مینا جان پشنهاد میکنم از پکیج تغییر آی پی به 22 کشور کلیکسوری استفاده کنید من مدتیه دارم استفاده میکنم و مشکلی نداشته.
ممنون دوست من بعد از لاگین شدن در سایت قبل از اینکه به قسمت آفرها بروم وی پی ان را فعال می کنم یک عالمه آفر می آید وروی آفر کلیک می کنم ودر پنجره جدید زمانی که آفر لود می شود مخصوصا نظرسنجی ها تشخیص می دهند ودیگه ادامه داده نمی شود
درمورد پکیج تغییر آی پی اگر سایت کلیکسوری تضمین کند که آفرها و پی تی سی وال ها ونظر سنجی ها ومینی جاب هارابشودانجام داد حاضرم بخرم