سود من در سایت اوجوو(اطلاع رسانی به یاسمن خانم)

یک سری از دوستان میخوان در سایت اوجوو فعالیت کنن گفتم شاید شما دوستان در این اینجا داستان موفقت بزارید شاید برای بقیه تازه وارد ها روحیه بشه

سودمن در اوجوو 8000 ریفرال متوسط کلیک روزی 2.89  سود مقدار درامد هر کدوم در روز میانگین 0.015 دلار

8000نفر ضربدر 30 روز ضربدر 0.015دلار =3600 دلار کل درامد از زیر مجموعه اجاره ای

8000نفر ضربدر 30 روز ضربدر 0.0077 اتوپی(البته خیلی ها تمدید بلند مدت هستن) به اضافه 40 دلار پلن ماهانه =1888دلار کسر از درامد کل

50نفر زیر مجموعه مستقیم با پلن اخر  1800 نفر استاندارد و 80 نفر پلن یکی مونده به اخر که با زیر مجموعه غیر مستقیم وپورسانتو کلیک هاشون میشه 2800 دلار

3600+2800-1888= 4512 تقربیا ماهی همین میشه البته ماهی تا 5000 هم رفته

روز هایی  بود من پول یک نخ سیگار نداشتم خواهشم فقط اینه هیچ وقت نا امید نشید روزی بوده من 1500 تا زیر مجموعه اجاره ای داشتم با سود ماهی 2 دلار 🙂 ولی تسلیم نشدم امید وارم تو این راه خدا یارتون باشه

افزودن نظر
  • 12 پاسخ(ها)

بچه چرا نمیشه عکس تو سایت اپلود  گذاشت ؟ اگه کسی بلده بگه چه جوری هست موقعی که میزنم مینویسه مدیر این ویژگی را مسدود کرده

کاردان پاسخ داده شده در 28-11-1398.

سایتی میشناسید مجانی انجام بده چون من فرار مالیاتی زیاد دارم ودر هر زمانی پول نقل و انتقال نمیکنم  البته دزد نیستم پول زور به کسی نمیدم و نخواهم داد ممنون میشم کمکم کنید

در 29-11-1398.
    افزودن نظر

غالی خدایاشکرت که شما حالتون اینطور عالیه  امیدوارم روز به روز موفقیتتون بیشتر بشه وخدااز در ودیوار برات خیر برکت وخوبی بباره  وخدابه همه دوستان برکت ونعمت بده الهی امین

نوآموز پاسخ داده شده در 29-11-1398.
    افزودن نظر

سلام به همه

یک سوال از اقای سربندی : میشه لطف کنی و بگی چطور به این مقدار از زیر مجموعه و درامد رسیدی ؟

از کجا و با چه مقدار سرمایه و چه مدت ؟

به نظرم این سوال بیشتر بچه ها ست.

پیشاپیش تشکر

تازه وارد پاسخ داده شده در 30-11-1398.
    افزودن نظر

سلام
    خیلى ممنون آقاى سربندى عزیز
    انشالله تک تک اعضاى سایت بتونیم مثل شما موفق باشیم🙏🙏
    منم سوال هاى آقاى خاورى رو ازتون دارم. ممنون میشم اگه جوابمون رو بدین

تازه وارد پاسخ داده شده در 30-11-1398.
    افزودن نظر

دوستان منظورتون زیر مجموعه مستقیمه یا اجاره ای ؟ کدوم لطفا مشخص کنید

کاردان پاسخ داده شده در 30-11-1398.
    افزودن نظر

اگر منظورتون زیر مجموعه اجاره ای هست باید بگم به غیر از سابت neobux و کلیک بوک اگر با زیر مجموعه اجاره ای بخواهید رشد کنید اونم تازه با واریز حتمی سرمایه برای پیشرفت اکثرشون پتانسیل درامد بین 1500 تا 1800 دلار دارن من از زیر مجموعه اجاره ای در سایت اوجووو ماهی 3600 دلار دارمد دارم که اگه هزینه تمدید و اتوپی و پلن ما ها نه ازشون کم کنی میشه چیزی حدود 1700 تا 1800 دلار ماهی  و زمانی که شروع کردم داداش نا تنی خودم  که از یک پدر ولی دو مادر هستیم از کانادا به ایران اومد و چون 13 سال در سایت های کلیکی تجربه داشت در هر زمینه ای از جمله زیر مجموعه تا سود و غیره ازش میپرسیدم من با کلیک های روزانه و مرتب بعد 2 ماه موفق به خرید 3 زیر مجموعه شدم و انقدر پیش رفتم تا به 100 عدد زیر مجموعه رسیدم که فقط پول اتوپی خودش در بیاد البته بماند که یکسری از زیر مجموعه ها 3 یا 4 ماه خوب کلیک میکردن ولی بعد از اون غیر فعال میشدن بعد از این که همشون یک دست شدن پلن اخر خریدم و 100 زیر مجموعه جدید و بماند که شانس خیلی با من یار بود چون از اون 100 زیر مجموعه فقط 12 نفر غیر فعال بودن و این به نفع من تموم شد و هیمنجور پیش میرفتم که یه روز با خودم گفتم من الان 2000 زیر مجموعه با سود 200 دلار دارم و با خودم میگفتم حتما به 8000 تا برسم تهش میخواد بشه 800 دلار و این حرف بیشتر به خاطر احساس نا امیدی بود که به خودم میگفتم بعد تصمیم گرفتم برم سراغ زیر مجموعه مستقیم اولش در اپارات و یوتوب تبلیغ میکردم و متاسفانه در عرض 1 سال فقط 19 زیر مجموعه گیرم اومد بعد از این به فکر افتادم به زبان های دیگه با برنامه ترنسلیشن بزارم البته من خیلی روحیه شکست ناپزیری دارم یادمه یکی از دوستام بهم میگفت ممد اعتماد به نفس تورو تف داشت الان دریا میشد 🙂 به حرحال من به 13 زبونه دیگه ویدیو ساختم و میرفتم در فیس بوک .یوتوب.اینستا میزاشتم نتیجه حیرت انگیز بود در عرض 4 ماه 800 زیر مجموعه پیدا کردم اصلا خودم باورم نمیشد اینجوری میشه و در neobux خیلی کم سود میدادن ولی در اوجووو چون زیر مجموعه مستقیم خیلی مزیت بهش تعلق میگره وحشتناک سود میداد جالبه بدونی فقط اگه 20 زیر مجموعه در این سایت داشته باشی و هر کدوم روزی 15 کلیک 5 ثانیه بکنن میشه ماهی 9.5 دلار هیچ سایتی نیست اندازه اوجو به زیر مجموعه مستقیم سود بده و الان سود اصلی من از سایت اوجوو زیر مجموعه مستقیم هست که ماهی 2800 دلار هست که اگه بهش 1700 دلار زیر مجموعه اجاره ای اضافه کنیم میشه ماهی 4500 دلار تقریبا فکر کنم جواب سوال شما دوستان دادم ولی اگه بازم سوال داشتید در خدمتم امید وارم موفق باشید

کاردان پاسخ داده شده در 30-11-1398.
    افزودن نظر

بسیار تشکر از اقای سربندی عزیز که تجربیاتشون رو اینجا میگن .

امیدوارم موفق تر از همیشه باشید

تازه وارد پاسخ داده شده در 02-12-1398.
    افزودن نظر

با سلام
    آقاى سربندى عزیز خیلى ممنون که تجربیاتتون رو در اختیارمون میزارین
    میشه بفرمایین صفر تا صد این مراحل چه مدت طول کشید؟
    بازم ممنون

افزودن نظر

دوست عزیز من چون خودم راه خودم پیدا گردم و در مواردی واقعا خدا با من بود خیلی طول کشید بار ها شکست خوردم ور شکست شدم و باز از اول شروع کردم و اینهایی که میگم تقریبا 3 سال طول کشید ولی اگه شما به صحبت هایی که میکنم خوب گوش بدید و دقیق عمل کنید یک سال و نیم به هدفتون میرسید همین الان اگه شما از یک سایت کلیکی 1000 دلار سود خالص ماهی دارمد داشته باشید که خیلی هم رسیدن بهش سخت نیست چیزی حدود 13 تا 15 میلیون تومان (متغییر دلار ) خواهید داشت یعنی از یک شغل مدیریتی دولتی در کشور بیشتر یا حداقال هم تراز امید وارم موفق باشید

کاردان پاسخ داده شده در 02-12-1398.
    افزودن نظر

خیلى ممنون. لطف کردین

افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید