باز نشدن تبلیغ در اوجو
با سلام
بنده کاربر جدید سایت اوجو هستم. متاسفانه از روز اول یه دونه تبلیغ ٣٠ ثانیه اى و دو تا تبلیغ ۵ ثانیه ایم باز نمیشن و هر روز همین منوال تو این تبلیغ ها ادامه داره. به نظرتون چیکار میتونم بکنم؟
خیلى ممنون میشم اگه راهنماییم بکنین
سلام به همه
راهکار من اینطور هست
وقتی روی تبلیغ 30 ثانیه ای کلیک میکنم وارد صفحه جدید میشه .قند شکن روشن . تبلیغ دیده میشه .قند شکن خاموش .صفحه بسته میشه . تبلیغ بعدی
حتی میتونید روی همه تبلیغلهای که باز نمیشن کلیک کنین بزارید همونطور صفحه باز باشه
سپس قند شکن رو روشن و یکی یکی همه رو یکجا ببینید .البته باید صفحه باز باشه تا تایمر تموم شه
موفق باشید
به دلیل اینکه باید اول اون ویدیو پلی بشه تا تایمر راه بیفته و چون اون 3 تا تبلیغ مستقیم از یوتوب پخش میشه و برای ایران فیلتر هست شما هیچ چیزی برای پلی کردن نمی بینی و هیچ راه حلی وجود نداره چون استفاده از وی پی ان در سایت ممنوع هست و اگه به وی پی ان وصل بشی و به تبلیغ بری و وی پی ان خاموش کنی بازم بن میشی چون ورودی تبلیغ با گزرنامه اول تایید میشه امید وارم موفق باشی
با وی پی ان می تونید وارد سایت شید و کلیک کنید.البته یه کم ریسکیه.جون اگه با اون IP کس دیگه یا توی سایت فعالیت کنه ممکنه بن بشید.یه مدت سایت اوجو فیلتر شده بود من با وی پی ان می رفتم.به پشتیبانی هم تیکت زدم گفتن اگه با IP شما کس دیگه ای کلیک نکنه مشکلی نیست.ولی ریسکش با خودم چون سایت اتومات بن می کنه اگه تخطی از قوانین بشه.من خودم چند روز که فیلتر بود با وی پی ان زدم . مشکلی پیش نیومد

دوست عزیز خطر این کار خیلی زیاده چون ورودی تبلیغ با گزرنامه اول تایید میشه یعنی اگر شما وی پی ان روشن کنید در یک رنج ای پی که شما هستید ممکنه 50 نفر دیگه هم با شما مشترک باشن و اگه یکی از این 50 نفر با همین ای پی وارد سایت بشه و روی تبلیغ کلیک کنه سایت متوجه میشه و جفت اکانت ها بلاک میشن امید وارم موفق باشی
دو روزِ با یه روش من درآوردى دارم اون تبلیغ ٣٠ ثانیه اى رو میبینم😄 بعد اینکه همه تبلیغات رو دیدم و تموم شد تبلیغ ٣٠ ثانیه اى یوتیوب رو باز میکنم و وى پى ان گوشى رو روشن میکنم و تایمر رو کلیک میکنم و تمام
امید به خدا انشالله که مشکلى پیش نیاد