بهترین روش تمدید اجاره زیر مجموعه در ojooo

سلام

دوستان اگر تجربه ای در این خصوص داره

لطفا راهنمایی کنه

کلا یک نفر بگه ایا واقعا میشه از اجاره زیر مجموعه اجاره ای درامد کسب کرد

و ایا با گوشی بهتر می شود کار کرد یا کامپیوتر

افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

سایت اوجوو برای تشویق ممبر های خودش برای نصب اپلیکیشن اوجوو تبلیغات با گوشی بیشتر از تبلیغات کامپیوتر کرده اختلافشون معمولا 5 تا هست بیشتر نمیشه و در سوال قبلی شما گفتم این سایت طوری طراحی شده تا پول بهش واریز نکنی نمیتونی ترقی و پیشرفت کنی در عضویت استاندارد خودت ماهی نزدیگ 50 سنت کار میکنی و سعی کن زیر مجموعه ای نگه داری که فقط پول اتوپی خودش در بیاد و بتونی با پولی که خودت از تبلیغات گرفتی یعنی همون 50 سنت هر ماه زیر مجموعه اضافه کنی تا به 100 برسی و با واریز 60 دلار همون استراتژی که گفتم پیش بگیری تا بتونی کم کم سود کنی امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 28-11-1398.
    افزودن نظر

بنظر من کار در سایتای کلیکی اشتباهه.چون هر لحظه امکان اسکم شدن و یا تحریم کردن ایرانیا هس.پولتو میخورن یه ابم روش

به جاش پیشنهاد میکنم بورس کار کنید .پول اجاره ی رفرال هارو هم بدید در کلاسای آموزشی ثبت نام کنید .هم کلی به معلوماتتون اضافه میشه و هم این که درآمد خوبی میتونین کسب کنید.

دانشجو پاسخ داده شده در 28-11-1398.

دوست عزیز امکان تحریم ایران وجود داره ولی من هزار تا راه بهت یاد میدم در این سایت ها فعالیت کنی و در مورد پاسخ اول شما باید بگم مهم سود سایت های کلیکی نیست مهم پایدار بودنشون هست

در 28-11-1398.

میدونم راهش استفاده از وی  پی  ان و.. هست ولی اونم اگه سایت خوب و معتبری باشه شناسایی میکنن و اکانتت رو مسدود میکنن به جرم ایرانی بودن

فقط اونا نیستن که سایتای پایدار هم یک روزی اسکم میشن یکیش مای فری شیر بیش از 10 ساله کار میکنه ولی در استانه ی اسکم شدنه

در 28-11-1398.
    افزودن نظر

من خودم یه زمانی 4 5 تا سایت کلیکی کار میکردم حالا کجا هستن؟

اتی کلیکس -اسکم شد

اسپرایز اسکم شد

پیکو کلیک اسکم شد

مینروا اسکم شد

.و خیلیای دیگه

دانشجو پاسخ داده شده در 28-11-1398.

دوست عزیز کاملا درکت میکنم ولی یک خواهش بزرگ دارم لطفا هیچ جا این چیز هارو باز گو نکن چون باعث نا امیدی بقیه میشه و بدترین دشمن انسان نا امیدی هست شاید یک نفر تونست از همین راه به نون و نوایی برسه یا خرج خانواده خودش رو تامین کنه امید وارم موفق  باشی

در 28-11-1398.
    افزودن نظر

من سایت کلیکی BESTCLICK فعالیت داشتم البته دروغ نگم خودم نه داداشم از سال 2004تا2013 (RIP ) 🙂

کاردان پاسخ داده شده در 28-11-1398.

روح آن عزیز هم شاد 🙂

در 29-11-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید