سلام
نحوه برداشت در سایت نیوباکس را میشه توضیح بدید چون نه با پرفکت میشه نه پایر و اسکریل ونتلر هم تحریمیم
سلام در جای دیگه پاسخ دادم اینجاهم قرارش می دهم
سلام
من راحت با AirTM کار کردم هم برداشت هم واریز
برای واریز باید توی سایت ایر تی ام ثبت نام کنید و یک ایمیل براش تعریف کنید
من از حساب پرفکت مانی انجام دادم
مثلا در خواست واریز به ایر رو میزنید
مبلغ رو میزنیدو بعد شماره حساب پرفکت مانی رو که با U شروع میشه رو بش میدید
باید دقت کنید که مبلغی که میزنید بیشتر از موجودی پرفکت مانتون باشه چون 2 درصد پورسانت کم میکنه خود پرفکت مانی
بعد ایر تی ام میاد یک نفر رو مسئول انتقال وجه قرار می ده که یک ایمیل داره و انلاین باهاتون چت میکنه
و بهشون اعتماد کنید چون دلیلی نداره اعتبار خودشون و پورسانتی که بابت چنج ازتون می گیرن رو با چند دلار زیرسوال ببرن
بهتون میگه که برید توی خود سایت پرفکت مانی و تو اکانتتون
یه تب داره به اسم sned money
میرید اونجا یه قسمت داره send to e-mail
تو اونجا ایمیل طرف رو وارد می کنید
مبلغی هم که توی AirTM زدید رو وارد می کنید و همین اطلاعات رو ارپراتور برای پرفکت مانی میفرسته و پرفکت مانی در خواست شما و اون درخواست رو چک میکنه
در صورت تطابق مبلغ ارسال میشه برای اون شخص و ایشون توی حساب کیف پولتان در ایر تی ام پس از کسر پورسانت مبلغی به اسم AirUSD رو براتون قرار میده
حالا میرید تو نئوباکس درخواست رو انجام میدید
برای برداشت از نئوباکس هم باید برید توی تنظیمات حساب کاربریتون توی سایت نئو
ایمیلی که برای ایر تی ام استفاده کردید رو وارد می کنید و پس از 48 ساعت اون ایمیل که دقیقا معادل حساب ایر تی امتان هست رو تایید میکنه و میتونید از قسمت payment برداشت رو انجام بدید
بعد شما به خود سایت ایر تی ام مراجعه میکنید و درخواست برداشت از حساب رو میدید
به طور خودکار به همان حساب پرفکتی که قبلا استفاده کردید واریز انجام میشه به راحتی هرچه تمام تر
موفق باشید
آموزشش توی خود کلیکسوری هست فقط اونجا با پی زا برداشت کرده اما الان دیگه حساب پی زا توی نئوباکس نیست ولی هیچ فرقی نمیکنه و مراحلش همونه اینم لینکش