انتقال از کیف پول اسکریل به neobux؟

سلام دوستان وقت بخیر

من هرکار میکنم نمیتونم از حساب اسکریل به  اکانتم توی neobuxواریزکنم — ایمیل اکانتم توی نیوباکی با ایمیل اسکریل یکیه –به حساب اسکریل هم راحت با ای پی کشور المان وارد میشم و مشکلی نبود —۲روز قبل یعنی ۴۸ساعت پیش هم ایمیل neobux با ایمیل اسکریل مثل هم اند —یه مشکلی که دارم اینه که اگه بخوام توی neobuxبرم و بودجه اضافه کنم بعد از این که به حساب اسکریل انتقال داده میشم  میگه مسدوده وحتما باید با فیلتر شکن وای پی کشوری که  حساب اسکریل افتتاح کرد م وارد بشم خوب دراین صورت  ای پی  یا همون فیلتر شکن رو که روشن میکنم  خوب neobuxبسته میشه  حالا موندم  شما از چه مسیری وارد میشید الان درحال حاضر ایمیل نیوباکس همون ایمیل  اسکریله  در ضمن من از فیلتر شکن سایفون برا ورود به اسکریل استفاده میکنم و قبل از اینکه وارد اسکریل شم اول ای پی رو از سایت  ip8.com چک میکنم وبا همون ای پی ثبت نام شده ام ورود میکنم  از شما دوستان میخام دقبقا بگید الان چطوری میتونم انتقال به neobuxرو انجام بدم که بتونم رفرال اجاره کنم و اکانت گولدن ارتقا بدم  ممنون وسپاسگذارم  تشکر ویزه!

نوآموز سوال شده در 06-11-1398 در کیف پول.
افزودن نظر
  • 4 پاسخ(ها)

عزیز تمام این کار هایی که میکنید منجر به بسته شدن اکانت شما میشه در تمام سایت های کلیکی در هر 24 ساعت با یک ای پی میشه وارد بشی اگر من الان با ای پی ایران وارد اکانتم بشم دیگه نمی تونم سریع ای پی کشور المان بزارم و بعد پول واریز کنم چون NEOBUX سریع تشخیشص میده که این فرد 5 دقیقه پیش تو ایران بود الان المان هستش 😐 باید 24 ساعت صبر کنی بعد 24 ساعت تازه با ای پی المان وارد بشی تا به مشکل نخوری و بعد از خواموش کردن وی پی ان حالا باید 24   ساعت دیگه صبر کنی تا سایت بهت گیر نده چون دوباره سایت تشخیص میده 5 دقیقه پیش المان بودی الان دوباره ایرانی بعد از این پروسه دیگه مشکلی برات پیش نمیاد در ضمن کوکی های پی سی خودت رو پاک کن امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 06-11-1398.
    افزودن نظر

ممنون از راهنمایی هاتون   دوست عزیز کارتون خیلی عالیه معلومه خیلی فعال هستی توسایت واز تجربیاتت به ما تازه واردا چیزای خوبی یاد میدی اگه بتونی این راهنمایی رو درحقم کنی ممنون میشم واینجوری تو هم کارتو خیلی عالی تموم کردی واگه میتونی این لطفو کن  ویادم بده که بتونم از یه راهی واریز کنم الان چند روزه نمیدونم چطور واریز کنم وبه مشکل میخورم وزیاد هم نمیتونم این کار رو تکرار کنم که بعد حسابمو ببندن 

من بعداز ۲۴ ساعت از چه روش وشیوهای از چه طریقی  واریز کنم به حسابم ؟

شما چطور واریز کردید؟ الان راهشو میدونه کسی؟ من که الان چند روزه نتونستم

نوآموز پاسخ داده شده در 06-11-1398.
    افزودن نظر

دوست عزیز ممنون از بزرگواریتون در اول من باید بگم من تا حالا با اسکریل به neobux پولی واریز نکردم ولی برای دوستام چرا برای این کار اول به قسمت skrill pripaid card میری یه قسمت نوشته send money باید رنگش نارنجی باشه حالا در صفحه باز شده قسمت recipient email ادرس ایمیل سایت یا شخصی که میخوای بهش پول بدی میزاری در قسمت amount مبلغ مورد نظر و واحد ارضی مثلا دلار یا یورو و … حالا Review میزنی و در قدم اخر در صورتی که همه چجیز درست بود confirm میزنی و پول واریز میشه البته در مورد neobux مطمعن نیستم چون تا حالا بهش واریز نداشتم من زمانی با neobux شروع کردم که دادشم رفت کانادا و 3 تا اکانتش رو به من واگزار کرداگه باز به مشکل خوردی عکساش برام بفرست تا مشکلت حل کنم  امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 07-11-1398.
    افزودن نظر

تنها راه واریز به نئوباکس از داخل حساب کاربری نئوباکستون هست

این مراحل رو انجام بدید هر چند قبلا توی انجمن بارها گفته شده!!!

1- وی پی ان خاموش

2- ورود به حساب نئوباکس

3-کلیک روی علامت + Rental Balance

4-کلیک روی دکمه Skrill

5- انتخاب مبلغ واریز

6- وی پی ان روشن

7- چک کردن اطلاعات وی پی ان و آی پی

8-کلیک روی دکمه skrill

بعد به صورت خودکار به سایت اسکریل متصل میشید که باید ایمیل و رمز ورود اسکریلتون رو وارد کنید و بعد تایید رو بزنید در نهایت وقتی پرداخت با موفقیت انجام شد وی پی ان رو خاموش کنید و به سایت نئوباکس برگردید.

کاردان پاسخ داده شده در 08-11-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید