انجمن خیریه

بچه ها امروز با یک اکیپ اشنا شدم که کار خیریه انجام میدن از جمله کمک به تازه عروس ها کمک به فقیر ها و دانشجو ها من تازه 3 روزه عضو شدم یک کمپ خود جوش هستن من مبلغ 1000 دلار کمک کردم اگه شما خواستین کمک کنین شماره کیف پول بلاک چینم میزارم و هر روز مدرک اثباتش رو براتون در اپارات اپلود میکنم چون در یک انجمن دیگه یک نفر به من تهمت زد که پول مردومو میدزدی و از صبح تا الان خیلی اعصابم خورده بعد از واریز خواهشا اطلاع بدید واریز کردید چون حساب مال خودم نیست 15xSwzb3NQtrchyP1HX5jhRHho15fauHvG

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

خب راست گفته دیگه !
    اگه کمک به خیریه ست چرا آدرس خود خیریه رو نمیدی ؟

کاردان پاسخ داده شده در 05-11-1398.

دوست عزیز این انجمن تازه در محل خودمون راه افتاده و قراره براش یک جای معین درست کنیم تا به بقیه کمک کرد من هفته ای 30 میلیون دارم در میارم و حرف شما باعث شد دلم بشکنه چرا من باید خودمو خراب کنم به خاطر یک مشت پول خیریه و در ضمن گفتم فیلمش رو در اپارات اپلود میکنم و کیف پول مال خودم بود ولی اینجا گزاشتم تا بقیه کمک کنن ولی اشکال نداره من دلسرد نمیشم یک نفر دیگه هم مثل شما در یک انجمن دیگه بهم تهمت زد و من در تلگرام فیلم اثباتش رو فرستادم و انقد بهم فشار اومده بود یک روزنامه همشهری خریدم تا تاریخش رو ببینه واسه امروزه تا نگه این فیلم واسه قبلا هست و با این حال که قبول کرد کار اشتباهی نکردم ولی عذر خواهی نکرددر ضمن هنوز گروهی یا اسمی واسش انتخاب نکردیم من دارم تمام محله جمع میکنم تا هر ماه یا دو ماه یک بار یک جهیزیه بدیم علت این که این کار رو میکنم یک زمانی ارزوی پول دار شدن داشتم وقتی به ارزوم رسیدم فهمیدم چه قدر ارزوی پول دار شدن از خود پول دار شدن شیرین تر بود من ظرف 1 سال تمام کار هایی که میخواستم انجام بدم یا میخواستم بخرم رو خریدیم مثل خرید ساعت دیجیتال ایفون یا ماشین مورد علاقم و… بعد از این ماجرا به فکر این افتادم چرا فقط خودم اگه من توان کمک به بقیه دارم چرا دست روی دست بزارم تا زندگی بقیه خراب بشه پس با ایده یکی از بچه ها تازه 4 روز هست شروع به کار کردیم خدا کنه تو این راه اسیر بددلان نشم ممنون از نظرتون

در 05-11-1398.
    افزودن نظر

شما اگه هفته ای 30 میلیون درمیاری 10 میلیونشو خرج همچین چیزی کنی بعد یه سال کلا دیگه نیازمندی باقی نمیمونه !!!
    نمیدونم ملت رو چی فرض میکنین شما .

تازه وارد پاسخ داده شده در 18-11-1398.

اولا اموال من به کسی ربطی نداره دوما برای چی باید 10 میلیونو بدم به فقیر سوما شما متن منو دوباره بخون ما بیشتر جاهاز میدیم چهارما گفتم فیلم اثبات براتون در اپارات میزارم پنجما شما که بهتر از بقیه میفهمی بیا از من بیشتر کار کن بده به هرکی که دلت میخواد خدا منو از دست بد دلان نجات بده

در 20-11-1398.
    افزودن نظر

والا همینو بگو

کاردان پاسخ داده شده در 18-11-1398.

من واقعا متاسفم از این نظرات شما خیلی راحت دارید به من تهمت میزنید خدا ازتون نگذره من تا حالا دست تو سفره کسی نکردم همیشه نون بازوی خودمو خوردم اگه نمیتونید کمکی کنید حداقل تهمت نزنید خانوم پوک با اینکه نه کمک مالی کردی و نه کمک روحی ولی اشکال نداره من چه قدر بهت بدهکارم تا پولت بدم و دیگه تهمت نزنی ؟

در 20-11-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید