neobux
سلام دوستان من توی neobuxثبت نام کردم الان ۳ روزه .ومیخام اپگرید گولدن خریدکنم و بااین سایت کارکنم ۱-از کی میتونم شروع کنم رفرال اجاره ای بگیرم و اقدام کنم اول باید یک ماهه بگیرم؟ بعد عرض یکماه گلچینشون کنم وهرکدومشون خوب بودن ۹۰روزتمدیدشون کنم ؟ میخام تو ماه اول ۴۰۰تاداشته باشم وهمینا رو داشته باشم ومدیرتشون کنم بعداز یه مدت ادامه کارامو پیش میبرم ۲-دوستان استراتزی موفق رفرال اجاره ای تا ۲۰۰۰تا به صورت کلی وبا برنامه به من توضیح بدید که چطور پیش برم. ۳-یه حساب اسکریل باز کردم وریفای شده توسط سایت کلیکسری . برا واریز وبرداشتم حتما باید از ای پی همون کشوری که ثبت نام کردم باید استفاده کنم یا با ای پی ایران هم اشکال نداره؟ لطفا دراین مورد هم راهنماییم کنید ممنونم از نظرات دوستان
دوست عزیز باید 15 روز از ثبت نام بگزه و 100 کلیک انجام داده باشی تا تمام گزینه های سایت برات فعال بشه اول از همه سعی کن هزینه نجومی تو سایت نکنی برای اینکه بتونی سود خوب گیرت بیاد سعی کن زیر مجموعه مستقیم حتی 20 تا بگیری چون در پلن گولدن به بعد سود خوبی میدن و اگه پلن اپگیرید کنن به تو پورسانت میرسه و هزینه autopay ندارن و با اپگرید کردن اکانتشون بیش از 4 کلیک به شما میرسه که این عالیه حالا اگه نمی تونی زیر مجموعه مستقیم بگیری میرم سراغ زیر مجموعه اجاره ای در هر حالتی خواستی زیر مجموعه بخری 50 تا یا دیگه حداکثر 100 تا بگیر به خیلی از دوستام بالای 1000 تا گرفتن و من بهشون هشدار دادم ولی هیچ کس گوش نداد و در نتیجه پولشون سوخت شد پس تو این اشتباهو نکن بعد از اینکه 50 تا گرفتی باید دسته بندی بشن اول از همه اونهایی که کلیک متوسط 2.2 یا حداقل کمی سود بهت میدنو با رنگ سبز علامت گزاری کن اونهایی که کلیک متوسط 0 دارن دست نزن تا خود سایت برات مجانی عوض کنه اونایی که بین 0 تا 2.2 هستن autopay براشون فعال نکن 29 روز نگهشون دار و روز 30 ام قبل از تمام شدن تمدید 1 ماهه با دادن 0.07 سنت عوضشون کن تا هم 29 روز ازشون استفاده کرده باشی هم دوباره 0.20 سنت بابت اجاره دوباره نداده باشی بعد از این که با این رویه 100 زیر مجموعه اجاره ای گرفتی حالا میخوای پلن اپگرید کنی اول از همه تمام زیر مجموعه های گلچینتو 3 ماهه یا اگه سایتش مهلت تمدید بیشتر داشت مثلا 1 ساله داشت تمدید کن چون با بالا اومدن پلن هزینه ها بیشتر میشه و البته سود هم بیشتر میشه و شما با تمدید 3 ماهه تخفیف هم دریافت میکنی (نظر شخصی خودمو بگم من در هر سایت کلیکی عضو بشم اپگرید پلنو میزارم به کریسمس چون تخفیف 30% میخوره و 1 ساله میگیرم تا سال بعد)البته بعظی از سایت ها 270 روزه هم میزارن تا به کریسمس نرسی 🙂 بگزریم بعد از اپگرید پلن کارت تازه شروع میشه و یک مشکل اساسی که اکثر کاربران ایرانی سایت های کلیکی دارن تنها فکر و ذکرشون زیر مجموعه اجاره ای هست من الان 50 تا 100 دلار درامد ماهانم ازافر ها و مینی جاب ها هستش و وقت میزارم در کنال های تلگرام و یوتوب واپارات لینک زیر مجموعه گیری پخش میکنم البته مال خودم نه به یکی 100 میلیون بده کارم واسه اونو پخش میکن 😐 و باید بگم الان ادمه موفقی شده چون 500 نفر زیر مجموعه مستقیم داره این جواب سوال اول و دوم شما بود در ضمن کا ر خیلی خیلی سختی هست 400 تا زیرمجموعه در یک ماه کنترل کنی چون هم پولت سوخت میشه هم وقت نمیکنی و اینو بدون کلیک متوسط در این سایت خیلی پایینه و سوال سوم شما باید عرض کنم که باید ایمیل کیف پول شما با ایمیل ای که با اون در سایت neobux ثبت نام کردی یکی باشه و در کل هر حسابی داشته باشی در هنگام پول برداشت کردن از neobux هیچ مشکلی پیش نمیاد ولی برای واریز حتما باید از همون کشوری که باهاش حساب باز کردی باشه در ضمن در هر 24 ساعت باید با یک ای پی وارد بشی امید وارم موفق باشی
سلام
از همون روز اول میتونی حسابت رو ارتقا بدی و گلدن رو بخری
همینطور زیرمجموعه هم میتونی از روز اول اجاره کنی فقط برای زیر مجموعه مستقیم باید بعد ثبت نام 15 روز صبر کنی
اگذ میخوای با زیر مجموعه اجاره ای کار کنی رمزش تمدید طولانی مدت اونهاس تا ارزونتر برات دربیاد به نظر من تنها استراتژی نئوباکس اینه که هزینه ها رو کاهش بدی تا سودت بیشتر شه
برای برداشت درآمد هم نیازی نیست آی پی رو تغییر بدی اما هر وقت خواستی از اسکریل به نئوباکس پول بریزی باید آی پی رو به آی پی شهری که حساب اسکریلت باهاش وریفای شده تغییر بدی توی انجمن هم اگه بگردی قبلا نحوه اینکارو توضیح دادن بچه ها