دوستان کسی میدونه دلیل این ارور چیه.
میخوام وبمانی بخرم از یه سایت وقتی اطلاعات وبمانی رو وارد میکنم مثل اسم و نام خانوادگی این ارورو میاره
Error: 404. –> specified parameters don’t correspond with userinfo/wmid member –> указанные параметры не соответствуют участнику системы WMID
378698897999, для привязки кошельков (счетов) используйте https://exchanger.money/account/bindings
گفته اطلاعاتی که وارد میکنی با اطلاعات دارنده حساب مطابقت نداره
دوست عزیز کاری ندارم میخواستی زرنگی کنی اطلاعات دیگه وارد کنی ولی برای افتتاح حساب ها یکم بیشتر بخون یا اگه به سایت اعتماد نداری از از دوست یا اشنا بخر امید وارم موفق باشی
دوست عزیز نگرفتم منظورتو.یعنی چی زرنگی کنم؟
عزیز من این پیغام فقط در یک صورت میاد اطلاعات داده شده با خروجی مطابقت نداشته باشه یعنی سایت اشتباه کرده ؟
داداش دقیقا اطلاعات رو وارد میکنم.تو یه سایت میخوام وبمانی بخرم این ارور میاد.من این اکانتمو با کارت ملی فرمال کردم.دیگه نمیدونم مشکلش چیه.همین الان برای همین اکانت winpro رو فعال کردم
احساس میکنم هنگام ثبت نام یه قسمت داره که نام ونام خانوادگی و تاریخ تولد و کد پستی و.. رو وارد میکنیم.یه تیک داره واسه گزینه publicity unavailable .احساس میکنم اون تیکو واسه نام و نام خانوادگی برنداشتم.الان چجوری اونو درست کنم
پس اگه خودت واقعا اطلاعات درست دادی تنها گزینه ای که میمونه در یکی از قسمت ها مثلا رمز عبور یا نام و نا خوانوادگی بر اثر خطای تایپ یه قسمت ناقص یا افزایشی نوشتی مثلا من در قسمت اسم بجای محمد اسم محم نوشتم و خروجی سایت قبول نمیکنه و قسمت publicity unavailable برای تبلیغات هست ربطی به این موضوع نداره
نگا اسمو قامیل منو خود وبمانی تو وینپرو اینجوری اورده Soleymani nobahar Asaad
فامیلیم دو قسمتیه.والا دیگه نمیدونم چه مشکلی داره