دوستان کسی میدونه دلیل این ارور چیه.

میخوام وبمانی بخرم از یه سایت وقتی اطلاعات وبمانی رو وارد میکنم مثل اسم و نام خانوادگی این ارورو میاره

Error: 404. –> specified parameters don’t correspond with userinfo/wmid member –> указанные параметры не соответствуют участнику системы WMID

378698897999, для привязки кошельков (счетов) используйте https://exchanger.money/account/bindings

تازه وارد سوال شده در 01-11-1398 در کیف پول.
افزودن نظر
  • 8 پاسخ(ها)

گفته اطلاعاتی که وارد میکنی با اطلاعات دارنده حساب مطابقت نداره

دانشجو پاسخ داده شده در 01-11-1398.
    افزودن نظر

دوست عزیز کاری ندارم میخواستی  زرنگی کنی اطلاعات دیگه وارد کنی ولی برای افتتاح حساب ها یکم بیشتر بخون یا اگه به سایت اعتماد نداری از از دوست یا اشنا بخر امید وارم موفق باشی

کاردان پاسخ داده شده در 01-11-1398.
    افزودن نظر

دوست عزیز نگرفتم منظورتو.یعنی چی زرنگی کنم؟

تازه وارد پاسخ داده شده در 01-11-1398.
    افزودن نظر

عزیز من این پیغام فقط در یک صورت میاد اطلاعات داده شده با خروجی مطابقت نداشته باشه یعنی سایت اشتباه کرده ؟

افزودن نظر

داداش دقیقا اطلاعات  رو وارد میکنم.تو یه سایت میخوام وبمانی بخرم این ارور میاد.من این اکانتمو با کارت ملی فرمال کردم.دیگه نمیدونم مشکلش چیه.همین الان برای همین اکانت winpro رو فعال کردم

افزودن نظر

احساس میکنم هنگام ثبت نام یه قسمت داره که نام ونام خانوادگی و تاریخ تولد و کد پستی و.. رو وارد میکنیم.یه تیک داره واسه گزینه publicity unavailable .احساس میکنم اون تیکو واسه نام و نام خانوادگی برنداشتم.الان چجوری اونو درست کنم

افزودن نظر

پس اگه خودت واقعا اطلاعات درست دادی تنها گزینه ای که میمونه در یکی از قسمت ها مثلا رمز عبور یا نام و نا خوانوادگی بر اثر خطای تایپ یه قسمت ناقص یا افزایشی نوشتی مثلا من در قسمت اسم بجای محمد اسم محم نوشتم و خروجی سایت قبول نمیکنه و قسمت publicity unavailable برای تبلیغات هست ربطی به این موضوع نداره

افزودن نظر

نگا اسمو قامیل منو خود وبمانی تو وینپرو اینجوری اورده    Soleymani nobahar Asaad

فامیلیم دو قسمتیه.والا دیگه نمیدونم چه مشکلی داره

افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید