چگونه برای سایت کلیکی سرمایه تهیه کنم(جواب)
من اول با پیج های اینستا و تلگرام شروع کردم و با گزاشتن مطلب های گوناگون مثل جوک .عکس.تکست.مشکلات اجتماعی.مشکلات زناشویی و …. بعد چند وقت تونستم چند پیج تا 50 k داشته باشم و زمان درامد از پیجم فرا رسید رفتم با تمام فروشگاه ها یا مراگز انلاین تجاری قرار داد ماهی از 100 هزار تومن تا 5 میلیون بستم و بدون انجام هیچ کار خاصی تونستم سرمایه لازم برای سایت کلیکی فراهم کنم (دوستان اگه از مطالبم خوشتون اومد در اینده روشی برای نگه داشتن ماینر در خانه با برق باور نکردنی 100w خواهشا نظر بدید)
بسیار عالی
اما شما قصد دارید خودتون سایت کلیکی راه اندازی کنید؟
خیر قربان خیلی وقت پیش قصد این کار داشتم ولی وقتنی مالیات مربوط به این سایتو حساب کردم فهمیدم باید دو برابر سود مالیات بدم تنها راه اینه که سایت کلیکی ایرانی بزنی ولی خارج از کشور نه داخل و متاسفانه بیت کویین از سایت کلیکی هم بدتره چون برق صنعتی بهش تعلق نمیگیره باید با برق هر 100 کیلو وات 600 تومن کار کنی وحشتناکه نه 🙂
این بخش مالیات دادن رو توضیح بدید
چطور میتونن از شما مالیات بگیرن؟
برای ثبت سایت هیچ مشکلی نیست اول از همه گردش حسابت مهمه که اگه چیزی دستگیرشون بشه و بوی پول بهشون بخوره دیگه ولت نمیکنن و با ملیات های سنگین عملا نمیزارن کار کنی دومین دلیل برای ماینر ها برق اون هست که اگه با برق صنعتی کار کنی جرم محسوب میشه و جزء جرایم سایبری حساب میشه سومین دلیل اکه با برق صنعتی کار نکنی و برق ماینر بگیری که به صورتی پلکانی باهات حساب میکنن یهنی از 100 کیلو وات 600 تومن شروع میشه تا 1500 تومن تازه مالیات بر ارزش برق در تابستان هم هست چهارمین دلیل در مصوبه جدید و با گران شدن بنزین و با تعلق گرفتن یارانه جدید دولت موظفه تا افرادی که گردش زیاد یا پول درشت در حساب دارن پیوسته زیر نظر بگیره تا تورم مهار بشه و به نظر من این کار خلاف حقوق بشر هست و عین جاسوسی حساب میشه به کسی ربطی نداره اگه من درامد میلیاردی دارم نون بازوی خودمو خوردم نه نون کسی دیگری حالا بگزریم بریم سراغ سایت های کلیکی که بهتر از سایت های مربوط به بیت کویین هست چون مالیات فقط به کارتهای بانکیت تعلق میگره خیلی از دوستان میگن برای اینگه مالیات ندیم باید پولمون رو به صورت بیت کوین در کیف پول ها و وب مانی بزاریم ولی بازم خطر سرقت وجود داره و در مورد اینکه میگم باید طرف زیاد داشته باشی اینه که طرف قرار داد باید به سایت تو اعتماد داشته باشه تا در مناقسه به تو بده تا تبلیغ کنی و من اصلا حوصله این کار هارو ندارم که روزی 12 ساعت با اینو اون سر و کله بزنم باز اگر راهنمایی بیشتری برای تاسیس سایت کلیکی داشتید در خدمت شما هستم امیدوارم موفق باشی