خریدن اکانت گلدن و ۲۰۰۰ رفرال در neobux

سلام اگر من در نیوباکس ۲۰۰۰ تا رفرال اجاره کنم به مدت ۱ ماه واکانتمو ارتفا بدم  به گلدن  دوستانی که الان گلدن هستید و فعا لید بهم  اطلاع بدید  ایا چیزی سود میکنم . ممنون میشم راهنمایی کنید لطفا  اونایی که تجربه تا ۱۰۰۰ —۲۰۰۰ رفرال دارند به من هم اطلاع بدن که  حساب سود ماهیانشون چقد شده   شروع کنیم  از دوستانی که قبلا بهم جواب دادن متشکرم

محمد

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

دوست عزیز تا زمانی که تجربه کافی در سایت neobux و استراتژی لازم برای سود دهی زیر مجموعه ها چه مستقیم و چه اجاره ای رو نداری این کارو نکن به خیلی از اطرافیان که مثل شما این کار رو کردن یعنی سرمایه گذاری افراطی کردن هشدار دادم و هیچ کدوم گوش ندادن چند دلیل خوب برات ذکر میکنم1.از کجا میدونی تمام زیر مجموعه هایی که اجاره میکنی قراره کلیک متوسط 2.2 به بالا دارن2.چه طوری میخوای 2000 زیر مجمموعه فقط در یک ماه داشته باشی و کنترل کنی من تمام 930 زیر مجموعهی خودمو عین خانوادم میشناسم میدونم کدومشونو 3 ماهه تمدید کنم یا کدومو نباید تمدید بشه3.این سایت یک سایت هایپ نیست که سرمایه بزاری و برداشت کنی این یک سایت برگشت بلند مدته پس اول نییت کار رو بسنجش و اگاه باش از پول و سرمایه ات چی میخوای4.هیچ وقت در سایت های کلیکی با این جور فکری که داری پیش نرو همیشه بدترین حالت ممکن رو حساب کن (ولی با این حال اگر پلن رو اپگرید میکنی حتما 1 ساله بگیر چون خیلی نتیجه میده و زیر مجموعه هارو در بسته های 50 تایی بگیر تا بتونی کنترل کنی اول از همه سعی کن زیر مجموعه مستقیم تا 100 نفر داشته باشی چون در پلن گلدن سود وحشتناکی میدن من 47 نفر زیر مجموعه مستقیم با کلیک متوسط 8.8 به بالا دارم که از هر کی بپرسی باورش نمیسشه حالا اگه نمی تونی مستقیم بگیری میریم به سمت زیر مجموعه اجاره ای اول 50 نفر بگیر اگر وقت زیاد داری 100 تا بگیر بعد اونهایی که کلیک متوسط 2.2 به بالا دارن براشونautopay فعال کن اونایی که کلیک متوسط 0 یا در همین رنج دارن دست نزن تا سایت به طور مجانی عوض کنه اونایی که بین 0 تا 2.2 به پایین هستن تا29 روز نگه دار و در روز 29 ام با دادن مبلغ 0.07 سنت عوضش کن در این صورت تو 2 مزییت به دست اوردی اوالا دوباره 0.20 سنت ندادی دوما از زیر مجموعه 29 روز استفاده کردی در هر سایت کلیکی عضو شدی اگر پلن خواستی اپگرید کنی اول زیر مجوعه های گلچینتو 3 ماهه تمدید کن چون 1. در اکثر سایت های کلیکی با بالا رفتن پلن هزینه هم زیاد میشه2.معمولا 30% تخفیف میگری موفق باشی امیدوارم این مطلب برات مفید بوده باشه)

کاردان پاسخ داده شده در 28-10-1398.
    افزودن نظر

ممنون دوست عزیز که راهنماییم کردید من قبلا سایتهای کلیکی کار کردم ولی مثل شما تجربه ندارم بله با رهنمایی شما پیش میرم  تا ۱۵ روز دیگه کارم روشروع میکنم هزشما دوستان میخام که درکنارهم باشیم منم اگه تجربه ای داشتم در اختیار دوستان قرار میدم ممنونم

نوآموز پاسخ داده شده در 28-10-1398.
    افزودن نظر

در ضمن دوست عزیز یادم رفت اینو بگم سعی کن اگر میخوای پلن اپگرید کنی بزار روز کریسمس چون 20%تا30% تخفیف بهت میخوره مثلا پلن گولدن که قیمتش 90 دلاره میشه 70 دلار در کل باید بگم گدا نیستم ولی گداهارو دوست دارم 😐

کاردان پاسخ داده شده در 28-10-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید