لطفا راهنمایی‌کنید

سلام‌ و عرض ادب 

دوستان من می خوام هزینه  کنم تو نئو باکس و به ۴۰۰۰ کارگر برسونم از یه طرف هم یه کانال تلگرام‌ دارم ۵۰۰۰ نفر عضو داره که می تونم با اون زیر مجموعه مستقیم بگیرم راهنمایی کنید کسانی که تجربه دارن ایا میشه با این‌کار بعد ۳،۴ ماه به درامد صافی ماهی ۱۰۰۰ دلار رسد 

افزودن نظر
  • 6 پاسخ(ها)

به حرف اسونه بستگی داره در مرحله اول 1.چه قدر هزینه کنی 2.چقدر در روز وقت بزاری 3.چقدر تجربه داری4.زیر مجموعه هات چند نفر باشن5.زیر مجموعه هات میانگین چه قد کلیک کنن6.اگه زیر مجموعه های تو کلیک متوسط 7.8 به بالا داشته باشن خیلی عالی میشه که هر کس ارزوشه همچین کسانی براش کار کنن7.در هر پلن مزایای بیششتری گیرت میاد8.پسر عموی من الان با 270 زیرمجموعه مستقیم و 2600 زیر مجموعه اجاره ای درامدی ماهانه حدود 2000 دلار که به پول ایران بیست میلیونو خورده ای داره البته شما به این قانع نشو من الان دوتا اکانت neobux در یک خونه دارم یکیش با کامپیوتر خودم و خط مخابراط و یکی دیگه با لب تاپ و خط ایرانسل هست البته نمی دونم موقیعت مکانی برا ش مهمه یا نه اگه مهم بود فک کنم تا الان اکانتم بسته میشد اینم تجربه من در سایت neobux سوال دیگه داشتی در خدمتیم 🙂

کاردان پاسخ داده شده در 27-10-1398.
    افزودن نظر

داداش گلم خسته‌نباشی ممنون از راهنمای تون من تا میرسه‌ به ۴۰۰۰ نفر رنت کارگر هزینه‌می‌کنم بعدشم‌راحت می تونم تا ۳۰۰ نفر زیر مجموعه بگیرم مستقیم از تمام گزینه های که مطرح کردی فقط تجربه سایت های کلیکی رو‌ندارم وگرنه همه موارد دیگر رو‌دارم حالا ممنون می شم کمکم کنید

تازه وارد پاسخ داده شده در 27-10-1398.
    افزودن نظر

داداش اکثر افرادی که در سایت کلیکی فعالیت دارن تجربه خیلی ضعیفی دارن و عملا بدون ریفرال مستقیم نمیتونم کارشونو جولو ببرن شما در مرحله اول باید زیر مجموعه اجاره کنید چه با واریز به حساب چه با دیدن تبلیغ چه با پورسانت گرفتن باید بخری. زیر مجموعه هایی که بالای 2 کلیک در روز دارن autopay براشون فعال کن اگه نرخ کلیک زیر مجموعهت 0 بود وایسا تا سایت  خودش مجانی عوض کنه اگه بین 0 تا 2 کمتر بود بود مثلا 1 کلیک در روز تا 29 روز وایسا یک روز مونده به تموم شدن مهلت اجارش اون رو با دادن مبلغ 0.07 سنت عوض کن در این صورت تو دو پیروزی به دست اوردی یکی این که دوباره 20 سنت بابت اجاره ریفال ندادی دوم 30 روز از این رفرال اجاره ای با اینکه یک کلیک در روز داشت استفاده کردی  حالا تو 100 زیر مجموعه داری و میخوای با دادن پول بری به پلن بالاتر ولی این کارو نکن اول زیر مجموعه های گلچین تو که بالای 2 کلیک در روز دارنو تمدید 3 ماهه کن چون در اکثر سایت ها با بالا رفتن پلن هزینه اونها هم بیشتر میشه و با تمدید 3 ماهه 30% تخفیف میگیری حالا میتونی اکانتو اپگرید کنی برای اینکه گیج نشی در قسمت ریفرال تولز زیر مجموعه هایی که بالای 2 کلیک دارنو بارنگ سبز اونهایی که 29 روز نگه میداریو با رنگ زرد و اونایی که کار نمیکنن با رنگ قرمز علامت بزار همین کارو ادامه بده تا هر روز بیشتر دلار کسب کنی موفق باشی دوست عزیز

افزودن نظر

خیلی خیلی ازت سپاس‌گذارم ممنون می شم بهم‌بگی‌من‌واسه کار امدم کردستان عراق الان چه جوری به سایت پول واریز کنم اینم‌بهم بگید سر بلند باشید

افزودن نظر

اول از همه یک کیف پول ویرفای شده مورد تایید سایت neobux نیاز دارید که سه تا از انها که افرادی که استفاده کردن مشکلی نداشتن airtm.skrill.neteller این سه کیف پول راحت واریز داشتن برای ساخت و ویرفای این سه کیف پول نیاز به کمک و پیشتیبانی افرادی دارید که برای شما این کار را انجام دهند چون ایران تحریم هستش شما از همین سایت هم میتونید اقدام به خرید این کیف پول ها کنید که به نظر من نسب به سایت های دیگه خیلی ارزون قیمت دادن و برای شارژ این حساب ها خیلی از صرافی های انلاین با گرفتن مبلغی کم این کار رو انجام میدن مثلا من یک حساب skrill دارم شارژ کنم میرم به یک صرافی مطمعن 100 دلار میدم و اون به عنوان پورسانت 5 دلار بر میداره و 95 دلار به حسابم میریزه و من 95 دلارو به حساب neobux میریزم موفق باشی

افزودن نظر

دمت گرم‌ داداش سر بلند و موفق باشی ممنون

افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید