آیا کسب درآمد از سایت های PTC با RR کارامد هست؟

سلام میخواستم بدونم آیا واقعا در سایت های مثل کلیک بوک اسکارلت کلیکس و… کسی با کسب زیرمجموعه اجاره ای به درآمد های خوب دلاری رسیده؟ اگه نه پس راهش چیه؟ ممنون میشم کمک کنین

افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

من که شخصا دل خوشی از رفرال اجاره ای ندارم . البته از اسکارلت و اینا نگرفتم تا حالا ولی قبلا دوسه بار امتحان کردم و بنظرم اومد اینجوری نیست که بگی یه درآمد مشخصی همیشه بهت میده.
    یه وقت کم میشه یه وقت زیاد و باید حواست به کلیک همه شون باشه و درصورت لزوم عوضشون کنی. باید حواست به مدت اعتبار باقی مونده شون باشه و بموقع تمدید کنی.
    دربهترین حالت میشه گفت یه درصدی روی سرمایه ای که گذاشتی سود میکنی که اگه میخوای بشه بهش گفت درآمد اونوقت سرمایه و وقت زیادتری هم لازم داری.
    خودت هم میتونی با تبلیغ رفرال مستقیم بگیری و …
    از همۀ اینا که بگذریم بنظر من امکانات دیگه مثل آفروال ها و مینی جاب ها درآمد بیشتری میدن !

کاردان پاسخ داده شده در 24-09-1398.
    افزودن نظر

معمولا این سایتهای کلیکی (و البته خیلی سایتهای دیگه) یه بخشی به همین نام دارن و داخلش پیشنهاداتی هست که انجامشون میدی و بابتش بهت دستمزد پرداخت میکنن.
    خیلی انواع مختلفی داره ( فرم نظرسنجی ، بازی ، عضویت تو فلان سایت، دانلود موبایل یا دسکتاپ و غیره ) و تقریبا هرروز هم عوض میشن واسه همینم نمیتونم همه رو اینجا توضیح بدم . باید بری ببینی چی هست و چی ازت خواسته و همونو انجام بدی.

کاردان پاسخ داده شده در 24-09-1398.
    افزودن نظر

خب یعنی شما رنت رفرال رو پیشنهاد نمکنید؟ و دایرکت ریفرال و افروال ها مینی جاب ها رو پیشنهاد میدید؟
    اونوقت این افروال چی هست و مینی جاب چجور انجام بدیم؟؟؟ ممنون میشم جواب بدید.

تازه وارد پاسخ داده شده در 24-09-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید