کار در منزل

سلام ببخشین سوالم زیاد مربوط به این انجمن نیست ممنون میشم هر عزیزی تجربه ای داره راهنماییم کنه دوستان من به دنبال کار در منزل می گردم که بتونم روزی صد تومن دویست تومن به بالا دربیارم مانند بسته بندی ازین قبیل کارها سایت ها و کانال هایی رو دیدم که با وعده ی درآمد هفتگی یک تومن و فقط با آموزش اولیه صد تومن به بالا این کارها رو دارن خودم تجربه ی تلخی داشتم برای فیلتر هوا از روزنامه رفتم و کارم رو قبول نکردن و پولم به باد رفت سرمایه هم ندارم کار اینترنتیم بدون سرمایه وقت تلف کردنه مثه فاست ها اگه سایت کانال معتبر دارای مجوز میشناسین بهم بگین که اگه قراره برای ثبت نام هزینه ای کنم پولم به باد نره من دنبال یه کار آسونم توی منزل خودم امیدوارم راهنماییم کنین

سوال دومم این سایت هم تلگرام هم داره شماره تلفنم داره بررسی کنین ببینین معتبره مجوز داره

سایت

کانال

مدیر سایت کلیکسوری قصد تبلیغ ندارم دوست داشتین لینک سایت و تلگرام رو بعد بررسی و پاسخ گرفتن من حذف کنین

اینم بگم احتمالا این شرکت ها  موقع تحویل کار آنقدر از کارت ایراد میگیرن ودست آخرم هیچی ودرآمدشونم از همین صد تون هاست

با تشکر

تازه وارد سوال شده در 10-09-1398 در گوناگون.
افزودن نظر
  • 3 پاسخ(ها)

عزیزم من بهت پیشنهاد میکنم دنبال کارهایی مثل ادمین شبکه های اجتماعیی باش خیلی از شزکت ها هستن که دنبال ادمین برای پیج و کانالشون هستن و تو میتونی همزمان برای چندین شرکت کار کنی و ادمینشون باشی از 500 هزار تومان تا 2 میلیون هم میتونی قرار داد ببندی با هر کدومشون اما باز بستگی به کار خودت داره که بتونی پیج و کانال شون رو مدیریت کنی

کارشناس پاسخ داده شده در 11-09-1398.
    افزودن نظر

سلام وقت بخیر

به نظرم برو تو کار فریلنسری که نیازی به هیچ سرمایه اولیه نداره ودرآمدشم خوبه

کار در خانه بدون نیاز به سرمایه اولیه می تواند گزینه های جذابی باشد. مانند:

فریلنسینگ – آموزش آنلاین – تولید محتوا – فروش محصولات دست ساز – مشارکت در نظرسنجی ها – مدیریت شبکه های اجتماعی

همه این گزینه ها نیاز به سرمایه اولیه ندارند، اما موفقیت در آن ها به تلاش و زمان شما بستگی دارد.

درآمد ماهانه یک فریلنسر حرفه‌ای چقدر است؟

۱۰ تا از بهترین سایت‌های کسب درآمد از طریق تایپ

ادمین آزادکارشو
    تازه وارد پاسخ داده شده در 04-09-1403.
    افزودن نظر

سلام وقت بخیر 

درخصوص جواب دوستمون ریحانه تهرانی که درمورد حقوق ادمینی هم گفته بودن :

این مقدار حقوق که برای ادمینی گفتین خیلییییی پایینه همونطور که می دونید ادمینی کار بسیار وقت گیر و پر زحمتی هست و باید حتما براش وقت حسابی بزاری که به نتیجه مطلوبی برسی وگرنه هیچ بازخوردی نمیگیری بنظر من خیلی بخوای برای ادمینی کم بگیری از 7 تومن شروع کنی به بالا اونم بازم بستگی داره که چه کارهایی ازشما بخواد چه کاراییی نیاز نداشته باشه انجام بدی
    باید خود فریلنسر هم برای کار خودش ارزش قائل باشه وگرنه هیچکی برای کارت ارزش قائل نمیشه پس هیچ وقت ارزش کارتون پایین نیارین هرچقدر برای کارتون زحمت میکشین به همون اندازه هم باید دستمزد بگیرید

ادمین آزادکارشو

تازه وارد پاسخ داده شده در 23-11-1403.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید