حساب پی پال
سلام اگه وی پی اسی رو که برای فعال کردن پی پال استفاده شده رو تغییر بدیم به یک وی پی اس دیگه با آی پی متفاوت از همون کشور آیا مشکلی برای حساب پی پال بوجود می آد . اگه کشور تغییر کنه چطور؟ هر کی می دونه لطفا جواب بده.
سلام دوستان حالا که تحریم هستیم و حواله سوئیفت بسته شده چطور باید انتقال پول اتجام بدیم؟ من میهوام 2000 دلار برای آلمان جابجا کنم
بستگی داره حسابتون در چه سطحی وریفای شده باشه ولی اگه فقط شهر تغییر کنه خیلی مشکلی ایجاد نمیشه اما کشور که تغییر کنه حسابتون ممکنه لیمیت بشه
سلام، در مورد تغییر ویپیاس برای پیپل، اگه فقط آیپی رو تو همون کشور عوض کنی، معمولاً مشکل خاصی پیش نمیاد، ولی اگه کشور رو تغییر بدی، احتمال داره پیپل حسابتو محدود کنه یا حتی مسدود کنه. چون پیپل خیلی روی تغییرات ناگهانی حساسه و اگه ببینه یهویی از یه کشور دیگه لاگین کردی، ممکنه فکر کنه که حسابت در معرض خطره.
برای اینکه ریسک رو کمتر کنی، بهتره همیشه از آیپی ثابت و یه کشور مشخص استفاده کنی. اگه مجبور شدی تغییر بدی، لااقل اول چند روز توی همون کشور با آیپی جدید لاگین کن و یه سری تراکنش سبک انجام بده تا عادی به نظر برسه.
در مورد شارژ حساب پی پال ویا نقد کردن پی پال، اگه دنبال یه روش مطمئن هستی، پیشنهاد میکنم یه سر به شرکت فراکنش بزنی. من خودم چند بار ازشون استفاده کردم و همه چی سریع و بدون دردسر انجام شده، کارمزدشونم مناسبه و پشتیبانیشونم خیلی خوبه، همیشه سریع جواب میدن. 😊