نئوباکس

سلام دوستان من از کسی انتقادی ندارم امیدوارم ادمین حرفامو پاک نکنه…من پکیج ترفند مینی جاب رو گرفتم واقعا هم ممنونم از این سایت..ولی به نظرم کنار این پکیج باید پیکج دیگه ای هم درست بشه برای آموزش خود مینی جاب..روز اول برام یک دلار مینی جاب اومد..نتونستم انجام بدم و دیگه هیچ وقت هیچی نیومد..(باید اسم یه جایی رو توی آمریکا با گوگل مپ پیدا میکردم😐 من از کجا میدونستم کدوم ایالته کدوم شهره)…خواستم بگم به نظرم تمام این سایت ها دروغن ..تمام سایت های قطره ای..از هیچ کدوم از این سایتا چیزی گیرمون نمیاد.وقتی کلی تبلیغات سایت درامدش برای من ایرانی میشه ماهی یک دلار..هرجوری حساب کنی نمی ارزه..آدم حس میکنه بَرده ست..سعی کنیم اینجا اگه راهی می دونیم به بقیه هم بگیم تا استفاده کنن..تو انجمن دیدم یکی دو نفر سه ماهه تو نئوباکس کلیک زدن پولشون شده سه دلار.به این امید که زیر مجموعه های دروغی نئوباکس رو بخره..اینا شاید هزینه ای نداشته باشه ولی طرف سه چهار ماه علاف شده این هارو اطلاع رسانی کنید لطفا. سایت های کلیکی نظر سنجی.سایت های بیت کوین همش دروغن .چیزی دستتونو نمیگیره لطفا اینا رو بگید.

افزودن نظر
  • 1 پاسخ(ها)

در مورد مینی جاب ها خیلی صحبت شده دوست عزیز اگه برید و مطالب انجمن رو بخونید خودتون جواب سوالتون رو میگیرید

در مورد نئوباکس هم همینطور

خوبی اینجا این که از واقعیت ها با خبر میشی من خودم اگه با کلیکسوری آشنا نمیشدم شاید خیلی توی سایت های کلیکی ضرر میدادم چون توی سایت های دیگه فقط تلاش میکنن که زیرمجموعه بگیرن اما اینجا کاربرا راحت تجربه هاشون رو به بقیه میگن،

اگه سایتی اسکم باشه میفهمی اگه راهی به درد نخوره میفهمی

سایت های کلیکی هم نه اینکه نشه ازشون درآمد داشت اما کار راحتی نیست و باید حرفه بشی

باید از همه گزینه های توش بتونی درآمد کسب کنی نه فقط زیر مجموعه اجاره ای

مینی جاب ها هم محدود هستن و اگه نتونی درست انجام بدید برای تو زیاد باز نمیکنه و برای کاربرایی باز میکنه که بتونن مینی جاب ها رو درست انجام بدن چون نتیجه مینی جاب ها برای کسایی که اونها رو سفارش میدن مهمه و میخوان ببینن کاربرها چه بازخوردی از سایتشون دارن

کاردان پاسخ داده شده در 17-08-1398.
    افزودن نظر

پاسخ شما

با ارسال پاسخ شما حریم خصوصی و قوانین را قبول می کنید